1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KA SINUST VÕIB SAADA VABATAHTLIK! Lastefond ootab oma ridadesse uusi vabatahtlikke
KA SINUST VÕIB SAADA VABATAHTLIK! Lastefond ootab oma ridadesse uusi vabatahtlikke

KA SINUST VÕIB SAADA VABATAHTLIK! Lastefond ootab oma ridadesse uusi vabatahtlikke

Vabatahtlikud16. ja 23. märtsil korraldab SA TÜ Kliinikumi Lastefond Tartus korporatsioon Sakala majas tutvumisõhtud, mille eesmärgiks on kohtuda Lastefondi vabatahtlikkusest huvitatutega ning tutvustada neile fondi vabatahtliku tegevuse võimalusi.

Üritusele on oodatud igas vanuses ja elualadelt inimesed, kes sooviksid panustada oma vaba aega, et aidata koguda annetusi raskelt haigetele lastele. Oma panuse saab anda erinevate tegevuste läbi, kuid eriliselt vajame vabatahtlikke, kes tegeleksid ürituste korraldamisega, annetuste kogumisega, uute püsiannetajate leidmisega ja videote tegemisega.

Sobivat kandidaati iseloomustab meeskonnatöö oskus, aktiivsus ja särasilmsus, hoolivus ja soov aidata abivajajaid, kohusetundlikkus, paindlikkus ning valmisolek osaleda Lastefondi erinevatel üritustel ja koosolekutel. Omalt poolt pakub Lastefond vabatahtlikele erinevate ürituste korraldamise kogemust, enesearengut, uusi huvitavaid tutvuseid, kuulumist sõbralikku ja hoolivasse vabatahtlike-peresse, võimalust realiseerida oma ideid, head enesetunnet teiste abistamisest, juhendamist, soovituskirja tööle kandideerimisel, tuge ja vahendeid fondiga seotud tegevuste elluviimisel.

Tutvumisõhtu leiab aset 16. ja 23. märtsil kell 19.00 korporatsioon Sakala konvendihoones (Veski 69). Võimalusel palume oma osalusest teavitada e-maili aadressil katrin.krass@lastefond.ee, kuhu on oodatud ka Lastefondi vabatahtlikkusest huvitatute CV-d ja lühikese motivatsioonikirjad. Eelnimetatud dokumentide mittesaatmine ei ole tutvumisõhtul osalemise takistuseks.

Head Uudised GoodNews