1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KAITSEME NÕRGEMAID! Osta kinkepilet ette, et pärast kriisi kinno minna ja aita lapsi, kes on abitus olukorras!
KAITSEME NÕRGEMAID! Osta kinkepilet ette, et pärast kriisi kinno minna ja aita lapsi, kes on abitus olukorras!

KAITSEME NÕRGEMAID! Osta kinkepilet ette, et pärast kriisi kinno minna ja aita lapsi, kes on abitus olukorras!

Kõige suuremad kannatajad lähisuhtevägivallas on lapsed, kes end ise kaitsta ei suuda. Koostöös SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondiga annetab Apollo kino iga kinkepileti pealt 1 € lähisuhte vägivalla lapsohvrite abistamisele.

Perevägivald on ühiskonnas aktuaalne teema ja vaatamata probleemi tõsidusele ning ulatusele puudub Eestis lähisuhtevägivalla lapsohvrite varajase märkamise ning abistamise süsteem. Riiklikult saavad abi ja tuge vaid need lapsed, kelle ema on perevägivalla juhtumi kohta teinud avalduse menetluse alustamiseks. Samas on perevägivalda pealt näinud lapsed psühholoogiliselt katki ning vajavad hädasti abi. Seepärast on Lastefond katnud perevägivalla lapsohvrite psühholoogilise nõustamise kulusid alates 2016. aastast.

Kinkides kino ja soetades kampaaniapileteid, saab nüüd iga kinosõber toetada perevägivalda kogenud laste psühholoogilist nõustamist. Igalt kampaaniapiletite komplektilt on Apollo kino otsustanud annetada 1 euro väikeste katkiste hingede toetuseks. Pileteid saab osta Apollo kodulehelt.

Osta kinkepilet ette, et pärast kriisi kinno minna ja aita lapsi, kes on abitus olukorras!

Uuri lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews