1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KAS SINUL ON JUBA TARTU LASTELE KINGITUS TEHTUD? Ühisrahastuskampaaniat on toetanud juba 2000 inimest ja organisatsiooni
KAS SINUL ON JUBA TARTU LASTELE KINGITUS TEHTUD? Ühisrahastuskampaaniat on toetanud juba 2000 inimest ja organisatsiooni

KAS SINUL ON JUBA TARTU LASTELE KINGITUS TEHTUD? Ühisrahastuskampaaniat on toetanud juba 2000 inimest ja organisatsiooni

sepaNovembris käima lükatud Eesti spordiajaloo suurim ühisrahastuskampaania Sepa staadionile treeningkeskuse rajamiseks on praeguseks saanud juba üle 2000 inimese ja ettevõtja toetuse. Müüdud on 67% uue väljaku ruutmeetritest.

Annetajate seast leiab nii kuulsaid jalgpallureid nagu Mart Poom ja Joel Lindpere kui ka teiste elualade esindajaid. Näiteks on oma panuse projekti õnnestumisse andnud kergejõustiklane Rasmus Mägi ning riigikogu liikmed Deniss Boroditš ja Dmitri Dmitrijev.

Organisatsioonidest on oma õla Sepa Jalgpallikeskusele alla pannud muuhulgas Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts, Eesti Vabaerakond, Eesti Reformierakond ja TÜ/Rock korvpallimeeskond.

“Kaks tuhat toetajat on Otepää linna jagu inimesi, kes kõik on andnud oma panuse sadade laste tulevikku,” sõnas Sepa Jalgpallikeskuse kampaaniajuht Kalle Paas. “Meie saame omalt poolt kõiki toetajaid südamest tänada ja paluda ka kõigil teistel tänavusest jõulurõõmust natuke Tartu laste unistuste heaks jagada.”

MTÜ Jalgpallikool Tammeka alustas 2. novembril Eestis ainulaadse ühisrahastuskampaaniaga, millega kogutakse 150 000€ Tartu staadionipõua leevendamiseks ning Sepa staadioni renoveerimiseks. Praeguseks on ühisrahastuskampaaniaga kogutud üle 94 000€.

Tartu disainiettevõtte Neway loodud virtuaalses keskkonnas saab igaüks osta endale sümboolse ruutmeetri valmivast väljakust. Kampaania päädib tuleval suvel jalgpalli EM-finaali ühisvaatamisega vastvalminud Sepa Jalgpallikeskuses, kuhu on kutsutud kõik sümboolse ruutmeetri omanikud.

VAATA JÕULUVIDEOT!

VAATA TOETUSVIDEOT!

VAATA TIMELAPSE-VIDEOT, KUIDAS ON JALGPALLIPLATS RUUTMEETER HAAVAL TÄITUNUD!

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews