1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KIITUS! JJ-Street alustab jõulukuud heategevuskontserdiga Raplamaal
KIITUS! JJ-Street alustab jõulukuud heategevuskontserdiga Raplamaal

KIITUS! JJ-Street alustab jõulukuud heategevuskontserdiga Raplamaal

JJ-03.12.15Täna täitub Rapla Kultuurimaja mõnusa jõulusoojusega. JJ-Street Rapla ja Kohila Jõulukontsert toob rahvani rõõmsa tantsushow. Kontserdile on oodatud kõik, kes soovivad nautida tantsuetendust ning teha üheskoos väärtuslik heategu.

Jõulukontserdi lavale jõuab üle 100 tantsija. Esinevad nii kohalikud grupid kui ka üllatusesinejad. Tantsijad on igas vanuses, pisikestest kuni täiskasvanuteni välja. Kohila ja Rapla treeneri Sandra Kattai sõnul on noored pingutanud kõvasti, et teha laval korralik show.

„Meil käib trennis naer ja tants käsikäes. Tore näha, et noored teevad ühise eesmärgi nimel tiimitööd ja ootavad õhinal kontserdit,“ kommenteeris Kattai.

Lisaks saab iga kontserdi külastaja panustada heategevusse. Nimelt on kontserdil annetuskast, millega kogutakse tulu MTÜ Saagu Valgus tegevusele kaasa aitamiseks.

JJ-03.12.15_2

„Ühiskonda ja noortesse panustamine on südantsoojendav. Soovime aidata kaasa sellele, et abivajajad saaksid jõulude ajal tunda end veelgi kodusemalt,“ lisas Sandra.

MTÜ Saagu Valgus tegeleb toimetuleku raskustes elavate peredega ja eelkõige nende noortega. Saagu Valgusel on praegusel hetkel jõulukampaania käimas, kus 1350-le lapsele tehakse jõulukingitused ning igasugune toetus on oodatud.

Rapla Kultuurimaja täitub tantsu ja rõõmuga juba täna kell 19.00 ning on kõikidele külalistele tasuta.

Head Uudised GoodNews