1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KINGI LOOMADELE MURETUM TULEVIK! Kingi Eesti kassidele ja koertele muretum tulevik
KINGI LOOMADELE MURETUM TULEVIK! Kingi Eesti kassidele ja koertele muretum tulevik

KINGI LOOMADELE MURETUM TULEVIK! Kingi Eesti kassidele ja koertele muretum tulevik

jõulud7Nagu lubatud, avaldame täna igal täistunnil ühe soovitusliku artikli organisatsioonist, keda kutsume toimetusega üles abistama. Kellel võimalus olemas, neil palume teha heategu veel sel aastal ja kellel mitte, loodame, et lugejad peavad õigel hetkel meeles, et aitamine aitab maailma muuta.

Sellel täistunnil kutsume üles aitama Eesti Loomakaitse Seltsil korraldada üle-eestiline kasside ja koerte steriliseerimise ja kastreerimise kampaania 2016. aasta veebruaris.

Hulkuvate, hüljatud, külma, nälja ja haiguste käes vaevlevate loomade ravimise ning uutesse kodudesse aitamise kõrval tegeleb Eesti Loomakaitse Selts pidevalt ka nõnda trööstitute tagajärgede ennetamisega. Sellepärast on hädavajalikud üle-Eestilised teavituskampaaniad, mis panevad inimestele südamele märgata abivajavaid loomi ja hoolitseda oma lemmiku eest nii, et ta ei satuks tänavale ega juhtuks seda ka tema soovimatute järglastega. Vaid kahest kassist kasvab paari aastaga mitmekümnepealine kassikoloonia, mille eest hoolitsemine käib inimestele üle jõu ja mille liikmed kannatavad paljude puuduste käes.

Aita oma annetusega korraldada Eesti Loomakaitse Seltsil 2016. aasta veebruaris enne kevadist poegimisaega üle-eestiline kasside ja koerte steriliseerimise ja kastreerimise kampaania, millega kutsutakse kõiki kassi- ja koeraomanikke steriliseerima ja kastreerima oma lemmikuid vältimaks soovimatuid järglasi, üha kasvavaid loomakolooniaid, haigusi ja stressis koduloomi.

Kampaania võimalikult laialdaseks levikuks soovitakse toota eesti- ja venekeelse video- ja audioklipi, mida levitada üleriigilistes raadio- ja telekanalites. Lisaks toodetakse vastavateemalisi artikleid ja kampaaniaplakateid. Lisaks kaasatakse kampaania teavitusse ka kõiki linna- ja vallavalitsusi ning kutsutakse kampaaniast soodsamate hindadega osa võtma mitmeid tunnustatud loomakliinikuid üle Eesti.

Sinu annetus võib teha võimalikuks jõulise üle-eestilise teavituskampaania, mis aitab ennetada väga paljude kasside ja koerte kannatusi.

Kuidas sina saad aidata? Uuri lähemalt SIIT!

Swedpanki keskkonnas saab annetuse teha SIIN! Swedbank annab iga annetaja eest Eesti Loomakaitse Seltsile 2 eurot.

Kui sul pole võimalust toetada mõnda heategevuslikku organisatsiooni rahaliselt, siis tea, et alati on võimalik toetada ka muul viisil. Üheks võimaluseks on hakata oma lemmiku organisatsiooni vabatahtlikuks. Hea tegu ei pea tingimata rahaline olema ja heade tegude tegemiseks pole kunagi hilja! Pea seda alati meeles, et just sinust saavad alguse ilusaimad hetked, õnnelikum elu ja sul on alati võimalik teha kedagi südamest õnnelikuks. Armas lugeja, kui sa muud täna teha ei jõua, siis tee keegi lihtsalt õnnelikuks: vii naabrile piparkooke, kallista kogu perekonda kõvasti ja südamest, kirjuta jõulupuule tänukirjad kallitele või helista sõbrale ja ütle talle ilusaid sõnu. Tee midagi, mis tuleb südamest ja mis on lihtsalt hea. Ilusat pühadeaega ja pühasid tegusid!

  • Monika Kuzmina, GoodNews peatoimetaja 
Head Uudised GoodNews