1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. “Kodutunne” aitab tulekahjus kodu kaotanud noorpere!
“Kodutunne” aitab tulekahjus kodu kaotanud noorpere!

“Kodutunne” aitab tulekahjus kodu kaotanud noorpere!

Kehtna, Kodutunne, 12.12_1Kanal 2 saade “Kodutunne” on täna Raplamaal Kehtnas, kus alles novembri lõpus hävis tules kolmelapselise pere kogu maine vara. Tulekahjust suutis ema Leili päästa enda ja kodus olnud 3-aastase tütre.

“Kodutunne” on täna abis Kehtnas tulekahjus hävinenud kodu taastamisel. 21. novembril jäi oma kodust ilma Kehtnas elav noor kolmelapseline perekond. Perekond Kaerale kuulunud kodu on muutnud elamiskõlbmatuks – tules, tahmas ja vees on hävinud kogu vara. Maja süttimise hetkel oli kodus ema Leili koos oma noorima lapsega ja ruumidest välja joostes, ei suutnud ta päästa muud, kui enda ja oma lapse.

Tugev ja optimistlik Leili on Naiskodukaitse Rapla ringkonna Hiie jaoskonna liige. Ta sündis Kehtnas ja ei kavatse siit kunagi lahkuda. Tema eesmärk on anda oma lastele kodu tagasi ja leevendada oma väikse tütre tulekahjust saadud hirme. Kodune Leili kasvatab hetkel kolme last ja otsib tööd. Leili on oma laste isast lahus, aga lahku mindi rahumeelselt, lapse isa toetab lapsi ja omavaheline suhtlus on normaalne.

Kehtna, Kodutunne, 12.12_2“Kodutunne” ehitab perele elutoa ning küttesüsteemi ning veesisestuse. Head inimesed on andnud perele katusekivid ja katuse ehitus juba käib.

Anneli Lahe juhitud südamlik “Kodutunne” on Kanal 2s täna kell 20:30, kohe pärast uut kodumaist doksarja “Keda ma küll armastasin?!”.

Juba järgmisel neljapäeval annab “Kodutunne” ühele perele päris oma kodu – 45m2 värskelt renoveeritud, mööbli ja tehnikaga sisustatud korteri.

Head Uudised GoodNews