1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. “Kodutunne” läheb appi ratastoolis mehe perele!
“Kodutunne” läheb appi ratastoolis mehe perele!

“Kodutunne” läheb appi ratastoolis mehe perele!

Kodutunne. 8. saade, 20.05 (1) väiksemTäna kell 20:30 läheb Kanal 2 “Kodutunne” Audrusse, kus on oma kodu sisse seadnud Reelika ja Marek. 19-aastaselt ratastooli jäänud Marek on tubli pereisa, kelle peal on ka laste kasvatamine sel ajal kui naine tööl on. Kuna keldris asuvasse kuivkäimlasse ratastooliga jõudmine võtab liiga palju aega, aga Marekil pole väikseid lapsi võimalik nii pikaks ajaks tuppa omapäi jätta, loob “Kodutunne” uued võimalused…

“Kodutunne” on täna Pärnu maakonnas Audrus. 19-aastaselt jäi Marek raske autoavarii tagajärjel invaliidiks ja on nüüd ratastoolis. Reelika ja Marek abiellusid kui Marek oli ratastoolis, ühiselt loodi pere, kus kasvavad kaks last – neljane tütar Madleen ja aastane pisipoeg Robert.

Reelika, kes töötab Audru koolis huvijuhina, on alati rõõmsameelne, tubli küpsetaja ja super pereema. Ta ei kurda elu üle vaid vaatab tulevikku ikka positiivselt. Rasketel aegadel teenib pere lisa maasikate ja vaarikate müügiga. Marek püüab võimaluste piires teha puu-ja sadulsepatööd.

Saun ja kuivkäimla asuvad aga maja alumisel korrusel, kuhu Marek pääseb vaid õuest enda tehtud kaldtee kaudu. Kui Reelika tööl, tuleb Marekil täita ka lapsehoidja rolli ning siis on keeruline lapsi üksi jätta, et ümber maja tualetti korrusele jõuda. “Kodutunne” loob uued võimalused, et Marekil oleks üksi kodus lihtsam hakkama saada.

“Kodutunne” on Kanal 2s täna kell 20:30, vahetult enne krimisarja “Viimane võmm”.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=20543&pid=0&skin=1″ height=”350″ width=”450″ frameborder=”0″]

Head Uudised GoodNews