1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KODUTUTE LOOMADE HEAKS! Võidukas epeevehklejanna Julia Beljajeva aitas Tartu varjupaiga loomadele toitu koguda
KODUTUTE LOOMADE HEAKS! Võidukas epeevehklejanna Julia Beljajeva aitas Tartu varjupaiga loomadele toitu koguda

KODUTUTE LOOMADE HEAKS! Võidukas epeevehklejanna Julia Beljajeva aitas Tartu varjupaiga loomadele toitu koguda

Eesti üks parimatest vehklejannadest Julia Beljajeva korraldas jaanikuul nädalase heategevusliku projekti Tartu Koduta Loomade Varjupaiga heaks ning 28. juunil andis ta koos üleskutse algataja ja abilise Brit Mesipuuga ning Dr. Stern esindaja Küllo Väänaga toidu varjupaiga esindajale üle. Kogutud Dr. Sterni tooteid jagub abisaajate hinnangul vähemalt paariks kuuks. “Kuna minu kampaanias osales suisa 2640 inimest, kogunes toitu kokku lausa 264 kilogrammi,” rõõmustab tänulik Julia oma fännilehel, tunnustades kampaanias kaasalööjaid.

Kampaania toimus Julia Facebooki fännilehel ning iga postitusele “Aitame koos kodutuid loomi” pandud “like+kommentaar” võrdus 100 grammi toodetega koertele ja kassidele Dr. Sterni laiast tooteportfellist. Dr. Sterni Heategevusfondi missiooniks on, et igal loomal oleks oma kodu ning see fond on loodud selleks, et harida loomaomanikke teemal, kuidas vältida lemmikloomade soovimatut järelkasvu; kui loom on varjupaika sattunud, julgustada inimesi varjupaikadest lemmikuid võtma ja toetada varjupaikadesse sattunud loomi.

“Juliale meeldivad kassid ja koerad ning sealt tuli siis ka see toetuse pakkumise idee. Tavaliselt tehakse igasuguseid kampaaniaid jõulude eel. Tegelikult ju on suvi ja sügis väga kriitilised, kui võetakse suvevaheajaks lemmikloom koju või maale ja kui sügis ning tavaelu peale tulevad, siis avastatakse, et lemmik siiski koju ei mahu,” räägib sportlase toetaja Brit Mesipuu idee taustast.

Julia Beljajeva osales juunis Gruusias Thbilisis toimunud vehklemise Euroopa meistrivõistlustel, kus ta sai naiste epees individuaalse pronksi, Eesti epeenaiskond  koosseisus Irina Embrich, Julia Beljajeva, Erika Kirpu, Kristina Kuusk aga saavutas 4. koha.

Head Uudised GoodNews