1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Kohalik kogukond teeb head! Vähekindlustatud laste kingisoovid: uuest voodipesust soojade kinnasteni
Kohalik kogukond teeb head! Vähekindlustatud laste kingisoovid: uuest voodipesust soojade kinnasteni

Kohalik kogukond teeb head! Vähekindlustatud laste kingisoovid: uuest voodipesust soojade kinnasteni

Rae Vald teeb juba mitmendat aastat DPD Eesti algatusel koostööd kohalike ettevõtete ja nende töötajatega, et lahkete inimeste abil täita valla vähekindlustatud perede laste jõulusoove, mis ulatuvad uutest soojadest riietest kuni mänguasjadeni.

„Tegelikult ongi siin soovide täitjaks pigem ettevõtete töötajad, kui ettevõtted ise, sest individuaalseid jõulusoove täidavad töötajad isiklikult. Meie ettevõtte enda poolt pakume lisaks kinkide tasuta transporti perekondade jõulukuuskede alla,“ selgitas DPD Eesti personalijuht Annika Oruaas. „Kohalikku kogukonda panustamine on meile alati väga oluline olnud ning see projekt abistab otseselt just kohalikke inimesi. Samamoodi toetame näiteks sügisel valla kooliminevaid lapsi.“

„Möödunud aastad on näidanud, et selline süsteem töötab päris hästi – vald edastab meile vähekindlustatud perede poolt kirja pandud jõulusoovid, kus nimekirjas, kellele milline kingitus oleks kõige suuremaks sooviks. Sealt nimekirjast valivad siis DPD töötajad ja meie Lehmjas asuva peakontori naaberettevõtete head töötajad välja, millise kingi nemad teevad. Toovad kingituse meie juurde ja meie kullerid toimetavad need siis õige jõulukuuse alla,“ lausus Oruaas.

Seekord edastas oma kingisoovid kümme perekonda rohkem kui 20ne lapsega. Mitmete soovide hulgas olid näiteks uued soojad riideesemed, kuid sooviti ka voodipesu, mänguasju, jalatseid või lihtsalt hügieenitarbeid ning maiustusi.

„See tore algatus toimub juba 6 aastat ja täname väga kõiki oma heade naabrite töötajaid, kes on sellega nii innukalt kaasa tulnud,“ lausus Oruaas. Lisaks DPD Eesti töötajatele abistavad sellel aastal lastele jõulukinkide tegemisega head inimesed ettevõtetest History & Heraldry Europe, Hilding Anders Baltic, Pipelife Eesti, Horticom ning Via 3L.

Head Uudised GoodNews