1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KOLM VIISI HEAD TEHA! Lastefond kutsub koolilapsi osalema oma sünnipäeva videokonkursil
KOLM VIISI HEAD TEHA! Lastefond kutsub koolilapsi osalema oma sünnipäeva videokonkursil

KOLM VIISI HEAD TEHA! Lastefond kutsub koolilapsi osalema oma sünnipäeva videokonkursil

LF1Oma läheneva 15. juubeli puhul korraldab SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond 1. – 12. klassi õpilastele heategevuse teemalise videokonkursi.

Tänasest, 14. septembrist kuni 26. oktoobrini toimuvale konkursile on oodatud maksimaalselt viie minuti pikkused videoklipid teemal “Kolm viisi head teha” ning osaleda võib nii individuaalselt kui meeskonniti. Võistluse eesmärgiks on panna lapsi mõtlema heategevusele, analüüsima teiste abistamise võimalusi ning seeläbi arendada nende empaatiavõimet.

Võistlustööd tuleb üles laadida Youtube’i või mõnda teise videokeskkonda ning saata videoklipi link aadressile lastefond@lastefond.ee. Kindlasti peaks e-kirjas ära märkima võistleja(te) nime(d), kool(id), klass(id), meiliaadress(id) ning juhendaja olemasolul ka tema nimi, amet ja kontaktandmed.

Konkursile saadetud töid hindab neljaliikmeline žürii ning parimad selgitatakse välja neljas vanusegrupis: 1. – 3. klass; 4. – 6. klass; 7. – 9. klass ja 10. – 12. klass. Eraldi hinnatakse üle 10-liikmelisi gruppe. Igas kategoorias auhinnatakse kolme parimat ning jagatakse välja eripreemiad. Auhinnad võitjatele on välja pannud Ahhaa teaduskeskus, Cinamoni kinokeskus, Apollo raamatupood ja paljud teised fondi head partnerid. Konkursi tulemused selguvad Lastefondi sünnipäevanädalal novembri esimeses pooles.

14. novembril saab 2000. aastal asutatud heategevusorganisatsioon SA TÜ Kliinikumi Lastefond juba 15-aastaseks. Juubeli tähistamiseks viiakse sügiskuudel läbi erinevaid vahvaid üritusi ja aktsioone, millega soovitakse oma tegevusele tähelepanu tõmmata ning nii potentsiaalsete toetajate ja abivajajateni jõuda. 15 tegevusaasta jooksul on fond annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku kahe miljoni euroga. Lastefondi vahendusel on võimalik haigeid lapsi aidata hakates püsiannetajaks aadressil http://lastefond.ee/annetajale/pusiannetus.

Head Uudised GoodNews