1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Kummardus ja pai! Esimese nädalaga tõid heategevuslikus kingikampaanias osalevad inimesed Maxima kauplustesse 483 kingitust
Kummardus ja pai! Esimese nädalaga tõid heategevuslikus kingikampaanias osalevad inimesed Maxima kauplustesse 483 kingitust

Kummardus ja pai! Esimese nädalaga tõid heategevuslikus kingikampaanias osalevad inimesed Maxima kauplustesse 483 kingitust

Inglipuu patroon Gerli Padar ja Maxima Eesti peadirektor Vygintas Šapokas Foto: Egert Kamenik
Inglipuu patroon Gerli Padar ja Maxima Eesti peadirektor Vygintas Šapokas
Foto: Egert Kamenik

Esimese nädalaga tõid Eesti suurimas heategevuslikus kingikampaanias osalevad inimesed Maxima kauplustesse 483 kingitust, mis on tehtud vastavalt vähekindlustatud peredes elavate laste jõulusoovidele. Inglipuudel on veel 384 kingisoovi, mis ootavad oma inglit.

Veel 433 lapse kingisoovid on juba inglipuudelt võetud ja jaeketi kauplused ootavad kuni neile kingitused tuuakse. “Ühtekokku teeb Inglipuu 1300-le vähekindlustatud peres elavale lapsele. Suur tänu igaühele, kes on juba ingliks hakanud – meile kingituse ära toonud. Loodame, et sama kergesti teevad heateo nii need, kes on juba kingisoovi täitmiseks valinud, kui ka need, kes alles kaaluvad ingliks hakkamist,“ ütles Maxima Eesti peadirektor Vygintas Šapokas.

Kingi tegemiseks tuleks minna Maxima kauplusesse, võtta inglipuult mõne lapse kingisoov, osta soovitud ese ükskõik millisest kauplusest ning tuua see tagasi samasse Maximasse hiljemalt 19. detsembril. “Seejärel pakitakse kõik kingid „Inglipuu“ temaatikaga kottidesse ning toimetame kohalike sotsiaaltöötajate abiga jõulude- ja aastavahetuse perioodil lasteni,“ selgitas Maxima Eesti avalike suhete juht Katja Ljubobratets. “Need kingisoovid, mis Eesti elanike seast oma inglit ei leia, täidab meie jaekett ja ükski laps jõulukingita ei jää,“ kinnitas ta.

Igal inglil on veel üks võimalus aidata headusel edeneda. “Tee selfi, kuidas sa inglipuult pärit kingisoovi täitsid ning postita see Facebooki viitega #inglipuu. Elus on pigem nii, et mina aitan sind ja sina aitad omakorda kedagi teist – just sellisel viisil jätkub headuse ahel,“ kutsus üles Inglipuu kingikampaania patroon Gerli Padar.

Inglipuu on Maxima Eesti poolt aastal 2009 algatatud heategevuslik kingikampaania, mis tänavu täidab kokku 1300 vähekindlustatud peres elava lapse jõulusoovi: www.maxima.ee/inglipuu.

Head Uudised GoodNews