1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. LASTE HEAKS! Põllumehed kinkisid Vinni perekodu lastele uued jalgpalliväravad
LASTE HEAKS! Põllumehed kinkisid Vinni perekodu lastele uued jalgpalliväravad

LASTE HEAKS! Põllumehed kinkisid Vinni perekodu lastele uued jalgpalliväravad

pollumehed-kinkisid-perekodus-kasvavatele-lastele-uued-jalgpallivaravadLääne-Virumaa ainuke orbudele ja vanemliku hoolitsuseta jäänud lastele mõeldud perekodu sai uued jalgpalliväravad.

Vinni perekodu sotsiaaltöötaja Gaidi Kasu sõnul on jalgpalli mängimine üks sealsete  laste meelistegevusi, kuid vanad väravad lihtsalt ei pidanud nii aktiivsele kasutamisele enam vastu ja uute soetamiseks nappis vahendeid.

“Füüsiline tegevus ja sport viivad muremõtted eemale ja pakuvad lastele rõõmu,” lausus Kasu ning lisas, et mitmed tublid perekodus elavad lapsed on isegi kohalikele jalgpallitreeneritele silma jäänud. “Meie tüdrukud on näiteks Rakvere Tarva koondises juba täitsa arvestatavad mängijad,” lausus ta.

Selleks, et pakkuda lastele võimalust treenida, otsustaigi Kasu sõnul sel kevadel õnne proovida ja osaleda Epiima heategevuskampaanias Laste Heaks, kus just niisuguste projektide elluviimiseks vahendeid jagati. Epiima juhatuse esimehe Jaanus Muraka sõnul on kahe aasta jooksul heategevuskampaania raames toetatud mitmeid spordiväljakute rajamisi ja ostetud lastele hulganisti treenimisvahendeid, kuid Vinni perekodu projekt jäi žüriile silma just sellega, et seal kasvavad suure potentsiaaliga noored sportlased, kellele tuleb luua samasugused võimalused nagu igale teisele lapsele.

Jalgpalliväravad soetati tänu heategevuskampaaniale Epiim Eesti Laste Heaks, millega toetatakse tänavu kümnete tuhandete eurode eest lastega seotud projekte. Laste jaoks koguti raha Eesti piimafarmeritele kuuluva Epiima toodete müügist.

Head Uudised GoodNews