1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Lastefond aitab ka Tartu maratonihooaja viimastel üritustel laste aega sisustada
Lastefond aitab ka Tartu maratonihooaja viimastel üritustel laste aega sisustada

Lastefond aitab ka Tartu maratonihooaja viimastel üritustel laste aega sisustada

Lastefond otsib oma ridadesse särasilmseid vabatahtikke1Klubi Tartu Maratoni käesolevale hooajale pannakse punkt sel nädalavahetusel, 4. oktoobril toimuvate jooksuüritustega ning 5. oktoobril aset leidva väikeste maratoonarite tänuüritusega. Mõlemal päeval on lastega tegelemas ka Lastefondi vabatahtlikud.

Laupäeval on Lastefondi Mängumaa telk üles seatud Tartu kesklinna, kus toimuvad 3. Tartu Linnamaraton, Tartu Sügisjooks ning 3. Tartu Tudengimaraton. Mudilased on oodatud tellki lauamänge mängima, suuri täheklotse laduma, joonistama ning koos Vanemuise Kollaste Kassidega meisterdama. Kohal on Lastefondi maskott Mõmmik, kes jagab lahkelt kallistusi ning poseerib soovijatega koos fotokaamera ees.

Pühapäeval on Mõmmik koos Lastefondi vabatahtlikega Lõunakeskuse liuväljal, kus leiab aset suur laste tänuüritus kõigile neile pisikestele, kes on aasta jooksul lastevõistlustest osa võtnud. Taaskord pakutakse lastele võimalust endaga lõbusalt aega veeta.

Mõlemal päeval saavad soovijad Lastefondi vabatahtlikelt sümboolse annetuse eest heategevuslikke rinnamärke osta. Mõmmiku pildiga märkide müügist saadud tulu läheb liigeshaigete laste ravivesivõimlemise toetamiseks (loe täpsemalt Lastefondi kodulehelt). Hooaja viimaste ürituste raames tuleb müügile oranži värvi märk.

TÜ Kliinikumi Lastefond on üks vanimaid ja suuremaid üle-eestilisi heategevusorganisatsioone, mis on alates 2000. aastast annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku rohkem kui pooleteise miljoni euroga.

Head Uudised GoodNews