1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Lastefond alustas kodulehe vahendusel heategevuslike meenete müümist
Lastefond alustas kodulehe vahendusel heategevuslike meenete müümist

Lastefond alustas kodulehe vahendusel heategevuslike meenete müümist

Lastefond_logoNüüdsest on kõigil soovijatel võimalus anda oma panus haigete laste abistamiseks soetades SA TÜ Kliinikumi Lastefondi kodulehe vahendusel fondi heategevuslikke meeneid.

Esialgu on valikus Lastefondi termokruus, maskott Mõmmiku lõhnaseep, PÖFFi kõrvarõngad ning Lastefondi Mõmmiku ja PÖFFi hundiga kleepsud. Hooajaliselt saab kodulehe vahendusel osta ka Lastefondi heategevuslikke jõulukaarte. Kindlasti lisandub neile aja jooksul teisigi toredaid Lastefondi meeneid.

Fondi tegevjuhi Küllike Saare sõnul on Lastefond temale teadaolevalt esimene haigla toetusfond Eestis, kes sellisel moel heategevuslikke meeneid pakub. „Oleme juba mitu aastat planeerinud, et meie kodulehel võiks Lastefondi meened müügil olla ja meilt on seda ka korduvalt küsitud, kuid alles nüüd jõudsime selle teoks teha,“ on tal hea meel, et pühade ajal on kõigil võimalus jõuluvana kingikotti Lastefondi heategevuslike meenetega täiendada ning seeläbi abivajavaid lapsi ja peresid toetada.

Meenete ostmiseks tuleb minna Lastefondi kodulehele, valida välja soovitud toode/tooted ning saata oma ostusoov e-maili aadressile elina.randoja@lastefond.ee. Täpsem info tellimuse vormistamise ja kättetoimetamise kohta on leitav samalt veebiaadressilt.

SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on laste ravitingimuste parandamiseks annetusi kogunud alates 2001. aastast ning seega üks vanimatest Lõuna-Eestis tegutsevatest heategevusfondidest. Kolmeteistkümne tegevusaasta jooksul on kogutud üle 1 miljoni euro annetusi ja toetatud hulganisti abivajajaid.

Head Uudised GoodNews