1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Lennusadam kutsub lapsi osalema tasuta ekskursioonidel Paljajalu Päeva raames
Lennusadam kutsub lapsi osalema tasuta ekskursioonidel Paljajalu Päeva raames

Lennusadam kutsub lapsi osalema tasuta ekskursioonidel Paljajalu Päeva raames

Lennusadam18. septembril on lastel võimalik Paljajalu Päeva raames külastada Lennusadamat, kus toimuvad tasuta ekskursioonid koos eriprogrammiga. Muuseumi külastus on üks osa 24 tasuta üritusega Paljajalu Päevast, mida korraldab MTÜ Do Good. Üritused on eelregistreerimisega!

Päeva raames saavad lapsed veel osaleda Viru hotelli KGB muuseumi ekskursioonil, käia Viimsi 5D kinos ja mängukeskuses Rõõmupisik, kaunistada muffineid Seikluskohvikus, õppida fotograafiat fotograaf Vallo Jõeorg ning Fotoõpe ja fotograaf Ardo-Jako Olevi juhendamisel, teha tähelepanu- loovus- ja situatsioonimänge näitleja ja lavastaja Katrin Nielseni, teatripedagoog ja lavastaja Jaanika Juhansoni ning lavastaja Ain Mäeotsa juhendamisel, voolida Savikojas Käsikiri, meisterdada Iidam ja Aadam lastekeskuses, võistelda Krabi Bowlingus ja SK Kardikeskuses, käia näidistreeningul Argo Aderi või Marek Marozovi juhendamisel Sparta Spordiklubis ja hüpata Skyparkis. Päevale aitavad kaasa ka Viimsi Pizza Kiosk, Rondemor, Exit Auto autoteenindus ja Coca-Cola.

Üritusele oodatakse lapsi vanuses 5.-20. aastani ning kõik saavad ise registreerida aadressil: http://dogood.esy.es/registreerimine/

Päeva raames korraldatakse ka fotokonkurss “Kus on teine pool?”, et juhtida tähelepanu ühiskonna murekohtadele. Oktoobris on Original Sokos Hotel Viru konverentsikeskuses võimalik vaadata näitust võidutöödest ning tuntud inimeste poolt konkursile laekunud töödest. Ootame kõiki töid üles laadima Delfi keskkonda. Auhinnad panevad välja Tallink, Photopoint, Fotoõpe, Sparta Spordiklubi ja Tallinna Loomaaed.

Head Uudised GoodNews