1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. LIIGUTAV! MAAILMA LASTE HEAKS! Täna esineb Tallinna Merepäevade öölaulupeol Eesti hümniga Kanada imelaps Capri
LIIGUTAV! MAAILMA LASTE HEAKS! Täna esineb Tallinna Merepäevade öölaulupeol Eesti hümniga Kanada imelaps Capri

LIIGUTAV! MAAILMA LASTE HEAKS! Täna esineb Tallinna Merepäevade öölaulupeol Eesti hümniga Kanada imelaps Capri

Capri EverittTäna, 17. juulil toimuval Tallinna Merepäevade öölaulupeol laulab Kanada imelaps Capri Everitt üheskoos SOS Lasteküla heatahte saadiku Nele-Liis Vaiksooga tuhandetele inimestele eesti keeles meie hümni, et tunnustada SOS lastekülade olulist tööd Eesti laste heaks. Capri soovib inspireerida lapsi kasutama oma andeid selleks, et maailm muutuks paremaks kohaks kõikide jaoks.

Capri Everitt, kes tänaseks on laulnud hümni juba 70 riigis, on 11-aastane tüdruk, kes on võtnud oma missiooniks juhtida inimeste tähelepanu maailmas elavatele lastele, kes on kaotanud oma vanemad sõdade, vaesuse, kliimamuutuste ja muude põhjuste tõttu. Capri edastab oma sõnumit läbi oma võimsa hääle külastades kokku 80 riiki ja lauldes kohalikku hümni kokku 41 erinevas keeles.

Täna õhtul on Capri Eestis, et laulda Tallinna Merepäevade öölaulupeol üheskoos eestlastega Eesti hümni ja seda sulaselges Eesti keeles eesmärgiga avaldada tänu SOS lasteküladele Eestis ja üle kogu maailma. Tänaseks on Capri külastanud juba 71 riiki.

Capri Everitt3

Miks just 80 riiki? Ettevõtmise nimi “Around the world in 80 anthems” on inspireeritud Jules Verne’i teosest “80 päevaga ümber maailma”, millele on lisatud muusikaline puudutus. Ettevõtmise veebilehel on kirjas, et Capri ja tema perekond soovivad läbi muusika tuua kokku lapsed üle maailma ning inspireerida lapsi kasutama oma andeid selleks, et maailm muutuks paremaks kohaks kõikide jaoks.

Capri Everitt2

Öölaulupidu toimub Lennusadamas Tallinna Merepäevade raames 17. juulil kell 21.30.

VAATA LIIGUTAVAT VIDEOT!

VAATA INTERVJUUD!

Rohkem infot Capri ettevõtmise kohta leiab SIIT!

Monika Kuzmina 

Head Uudised GoodNews