1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Lindex annetas sel aastal rinnavähiuuringuks 1,2 miljonit eurot
Lindex annetas sel aastal rinnavähiuuringuks 1,2 miljonit eurot

Lindex annetas sel aastal rinnavähiuuringuks 1,2 miljonit eurot

Lindex annetas sel aastal rinnavähiuuringuks 1,2 miljonit eurotLindex annetas 1,2 eurot võitluseks rinnavähiga. Juba 11. aastat on Lindex koos oma klientidega andnud oma panuse võitlusse rinnavähiga.

Sel aastal koguti rinnavähiuuringuks 1,2 miljonit eurot (Eestis koguti 7573 eurot).

Üheteistkümne aasta jooksul on Lindexi panus kokku olnud 8,1 miljonit. Raha on suunatud peamiselt vähiuuringute toetamiseks, rinnavähi teadlikkuse suurendamiseks ja avalikkuse teadlikkuse suurendamiseks olulistel teemadel.

Sel aastal tegi Lindex koostööd Briti disaineri Matthew Williamsoniga ning annetas 10% selle ainulaadse kollektsiooni müügitulust kogumistöö heaks. Suure panuse andis hea tulemuse saavutamisel roosa käevõru ja T-särk, millele on oma autogrammi andnud Briti disainer, samuti selle aasta Roosa Lint, mille kujundasid Helene ja Elsa Billgren, ja mille müügitulu läks tervenisti heategevuseks.

“Olen tõepoolest uhke Lindexi ja meie klientide panuse üle võitluses rinnavähiga. Paljud Lindexi töötajad ja meie kliendid on naised, seega on väga meeldiv, et saame midagi naiste heaks teha. See teema on mulle südamelähedane ja moodustab suure osa Lindexi CSR-tööst,” rääkis Lindexi tegevjuht Göran Bille.

Head Uudised GoodNews