1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. MA ARMASTAN AIDATA! Annetuskeskkond avas uue taotlusvooru
MA ARMASTAN AIDATA! Annetuskeskkond avas uue taotlusvooru

MA ARMASTAN AIDATA! Annetuskeskkond avas uue taotlusvooru

ma-armastan-aidataSwedbanki ja Heateo Sihtasutuse koostöös loodud keskkonda oodatakse 1. märtsiks kandideerima erinevates valdkondades tegutsevaid Eesti elu edendavaid tugevaid organisatsioone.

Taotluste puhul hinnatakse kandideeriva projekti või tegevuse sisu, oodatavaid tulemusi ja mõju, samuti kandideeriva organisatsiooni kommunikatsiooniplaani ning senist tegevust. Kandideerimiseks ei pea esitama uut ja eraldiseisvat projekti, taotluse võib esitada ka organisatsiooni põhitegevuse toetamiseks.

Täpsema info taotlemise kohta leiad SIIT!

„Ootame Eest suurimasse annetuskeskkonda end juba tõestanud usaldusväärseid organisatsioone, mis tegelevad ühiskonna jaoks oluliste probleemide lahendamisega. Kandideerijad peavad suutma välja tuua oma tegevuste tulemused ja mõju. Seejuures eelistame uuenduslikke lähenemisi ja ennetavaid lahendusi pakkuvaid ühendusi,“ selgitas Heateo Sihtasutuse tegevjuht Maris Ojamuru. „Ühiskondlike probleemide puhul tuleb tähelepanu pöörata nende tekkekohtadele, sest kokkuvõttes on see tulemuslikum ja soodsam lahendus, kui tagajärgedega tegelemine.“

Eesti vabaühenduste ja Swedbanki esindajatest koosnev taotluste hindamiskomisjon koguneb märtsi lõpus ning uued organisatsioonid sisenevad kaheks aastaks annetuskeskkonda 1. juunist 2015.

„Ma armastan aidata“ annetuskeskkond ühendab heategevuslikke organisatsioone,  mis aitavad edendada Eesti elu erinevates valdkondades. Annetuskeskkonna kaudu saab iga inimene anda oma panuse heategevusorganisatsioonide toetuseks, valides omale südamelähedasima neljast valdkonnast – lapsed ja pered, tervis ja toimetulek, loomad ja loodushoid, haridus ja võrdsed võimalused. Annetuskeskkonna sõpradega saab liituda ja heategevusuudiseid jälgida „Ma armastan aidata“ Facebooki-lehel.

Heateo Sihtasutus on ainus Baltikumis tegutsev strateegilise filantroopia organisatsioon, mis toetab suure ühiskondliku mõjuga algatuste arengut ning edendab sotsiaalset innovatsiooni ja sektorite vahelist koostööd Eestis.

2003. aastal loodud organisatsioon on tugevaks aidanud kasvada mitmetel ettevõtmistel nagu SOS Lasteküla, Uuskasutuskeskus, Perekeskus Sina ja Mina, Oma Pere, Terve Eesti Sihtasutus, Noored Kooli, Sihtasutus Kiusamise Vastu, SPIN jt.

Head Uudised GoodNews