1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. McDonald’si heategevuskampaania kogub annetusi lastereanimobiili soetamiseks
McDonald’si heategevuskampaania kogub annetusi lastereanimobiili soetamiseks

McDonald’si heategevuskampaania kogub annetusi lastereanimobiili soetamiseks

Novembris algab McDonald’s restoraniketi iga-aastane heategevuskampaania McHappy Day, mis kestab kuu aega. Kampaania raames kogutud tulu läheb Tallinna Lastehaigla Toetusfondile reanimobiili soetamiseks.

Tänavu novembris müüakse kampaania raames McDonald’s restoranides spetsiaalseid vahva kujundusega rinnamärke, mille müügitulust moodustubki annetus.

Toetusfondi juhi Inna Krameri sõnul on vajadus uue ja täiustatud tingimustega reanimobiili järgi suur. “Kõik eelmised Tallinna Lastehaigla reanimobiilid on soetatud annetuste toel, nii kogume ka seekord raha heade inimeste abiga,” rääkis Inna Kramer. “Reanimobiilid ja nendes kasutatavad seadmed vajavad regulaarselt uuendamist, et tehnika vajalikul hetkel alt ei veaks. Reanimobiiliga tuuakse lapsi Tallinna Lastehaiglasse kõikjalt Eestist, nendes peab olema valmisolek praktiliselt kogu III astme intensiivravi mahu tagamiseks lastele alates vastsündinutest kuni 16 eluaastani.”

McDonald’s Baltikumi tegevdirektori Vladimir Janevski sõnul on kogu McHappy Day meeskond tänulik, et saavad aidata neid, kes abi kõige rohkem vajavad – lapsi. “Oleme väga õnnelikud koostöövõimaluse üle aidata Tallinna Lastehaigla Toetusfondil soetada uut reanimobiili, et vajalik abi oleks kriitilistes seisundites lastele ja noortele kindlasti tagatud. Laste heaolu ja tervis on alati olnud meie prioriteet ning tänavune koostöö meile väga südamelähedane,” räägib Janevski.

Tänavune McHappy Day kampaania toimub 12. korda ning ühtekokku on McDonald’s kampaaniate raames annetanud abivajajatele pea 200 000 eurot. Eelnevatel aastatel on aidatud Käopesa perekodul renoveerida raske puudega laste pesuruumi, rajada perekodudesse köögid ning hankida lastele invabussi, on tehtud Remniku suvelaagri ligipääsetavust paremaks ning abistatud naiste varjupaikadel üle Eesti pakkuda tuge perevägivalla all kannatanud perede lastele.

Head Uudised GoodNews