1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. MEELTE AEDA! Botaanikaaed ootab sõbrapäeval heategevuskontserdile
MEELTE AEDA! Botaanikaaed ootab sõbrapäeval heategevuskontserdile

MEELTE AEDA! Botaanikaaed ootab sõbrapäeval heategevuskontserdile

Meelte Aias heategevuskontsertTallinna Botaanikaaed kutsub sõbrapäeval, 14. veebruaril, kõiki heategevuslikule kontserdile, kus tutvustatakse suvel valmivat erivajadustega külastajatele mõeldud Meelte Aeda. Laulab Birgit Õigemeel ning tantsulusti pakub TantsuGeen tantsulaste esinemine.

„Meelte Aed on kaasaegne aed, kus on igas aspektis arvestatud erivajadustega inimestega, aga sobib nautimiseks kõigile, kelle meeled on erksad ja kes soovivad neid meeli proovile panna,” tutvustab projekti botaanikaaia direktor Karmen Kähr. „ Kontserti raames kogume toetust nägemispuudega inimestele mõeldud audiogiidi ja spetsiaalsete kaartide väljatöötamiseks. Ka pere kõige pisemad võiks kaasa võtta, sest botaanikaaias saab nautida talverõõme ning lastega mängib Jänku Johanna. Lisaks see südantsoojendav tunne, kui teed head,“ kutsub Kähr.

Meelte Aia projekti õnnestumiseks on seda nõustanud paljud Eesti erivajadustega inimeste organisatsioonid.

„Meil on tõeliselt hea meel, et  Tallina Botaanikaaed on jõudnud Meelte Aia projekti ideega juba realiseerimise faasi ning koostöö tulemusel valmib peagi eriline aed, kus saavad oma meeled proovile panna ja uut kogeda nii puudega inimesed kui tavakülastajad. Meelte Aias saavad kõik uudse kogemuse, olenemata kas tegemist on liikumis-, nägemis-, kuulmis- või intellektipuudega inimestega. Kuid kindlasti pakub aed avastamisrõõmu igale inimesel, kes saab kogeda enda ümber toimuvat uut moodi vaatenurgast. Taoline projekt saab valmida ainult osapoolte üksmeelses koostöös,” tõdes Eesti Puuetega Inimeste Koja juhatuse esimees Monika Haukanõmm.

Heategevusliku kontserti õnnestumisele on kaasa aidanud head toetajad: Star Agency, Enjoy Entertainment, FunTIME Showservice, TantsuGeen Tantsustuudio, Live Marketing Agency ning Renee Riismaad.

Head Uudised GoodNews