1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. MIS OLEKS, KUI TEEKS ÜHE HEATEO? Lastefondi e-poest ostes saab laste tervise heaks annetada
MIS OLEKS, KUI TEEKS ÜHE HEATEO? Lastefondi e-poest ostes saab laste tervise heaks annetada

MIS OLEKS, KUI TEEKS ÜHE HEATEO? Lastefondi e-poest ostes saab laste tervise heaks annetada

JK Tammeka naiskond_LastefondTartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on institutsioon, kes on paljudesse lastesilmadesse sära tagasi toonud. Paraku jääb siin maailmas väga palju pidama võimaluste puudumise taha ja seetõttu on igati oodatud heategevuslik abi. Abikätt saab ulatada ka midagi ostes ja hea võimaluse selleks pakub Lastefondi heategevustoodete e-pood.

Lastefondi heategevuslikud tooted on suurepärane võimalus endale või oma lähedastele midagi vahvat ja kasulikku soetades teha ka heategu. Kogu heategevustoodete müügitulu, 30-50% igal tootelt, suunatakse raskelt haigete laste toetuseks. Need on ideaalsed kingitused, mis teevad rõõmu nii kingisaajale kui Lastefondi abi vajavatele lastele! Heategevustoodete e-pood pakub alljärgnevaid tooteid, mida ostes olete ka abistaja.

Vahva Jutekott aitab näidata öko-sõbralikku suhtumist meie keskkonda, on termokoti omadustega, seetõttu on sellega hea vedada piimatooteid ning juur-ja puuvilju, kuna need jäävad kotis alati värsketeks. 50-grammistes purkides jõhvikatega maitsemee on tootnud Lastefondile eestimaine meetootja Artisan Honey, toode on 100% naturaalne. Jõhvikamesi on sobilik  putrude, pannkookide, juustu, jogurti, kohupiima jm magustoitude ning jookide maitsestamiseks, kastmete ja marinaadide valmistamiseks, aga ka lihtsalt purgist lusikahaaval maiustamiseks. Sisaldades rohkelt  C-vitamiini, on jõhvikad tuntud mitmete haiguste ennetajana, samuti mitmete põletike leevendajana.

Jutekott_Lastefond
Vahva Jutekott

Vahvad Mõmmiku näoga õhupallid on pere pisematele, oranži värvi pallid on müügil kümnekaupa. Mõmmiku torusalli on võimalik kanda nii pearätina, sallina, näomaskina, käepaelana, peapaelana, mütsina kui ka juuksepaelana. Seda kaunistab Lastefondi logo ning maskott Mõmmiku näopilt. Heategevuslik “Kogu pere tee” on taimetee hibiskuse ja kaneeliga, 30-grammises pakendis ja valmistatud Kubja Ürditalus. Heategevuslikke õnnitluskaarte kaunistavad vabatahtlik Kadi Steinburgi maalitud pildid Mõmmikust ning need sobivad kinkimiseks erinevate tähtpäevade puhul. Kaarte on saadaval nelja erineva pildiga. Lastefondi maskoti Mõmmiku heegeldatud versiooni on disaininud Lilleliis. Heegelmõmmikud on valminud käsitööna tublide amigurumi-sõprade poolt ning seetõttu on iga mõmmik ainulaadne ja omanäoline.

puff
Mõmmiku torusall

Koostöös Lember Disainiga valminud heategevuslik mänguasi – Lastefondi logost inspireeritud kokkupandav kolmerattaline, heledast vineerist ratta saab kokku panna ilma liimita. Saadaval on klubi Tartu Maraton spordiüritustel müüdav rinnamärk, mille taustavärv ühtib vastava maratoniürituse logo värviga. Osta saab ka  helkuri, mille ühel poolel on Lastefondi ja teisel poolel helkuri valmistaja helkurid.ee logo. Punase-kollasekirju ja õrna sidrunheina lõhnaga seep on tehtud lastefondile Vana Jüriseebikojas Setumaal ning on igati looduslik. Kvaliteetsel valgel termoskruusil on peal Lastefondi logo ja kiri “Olen heategija”. Kuuma või külma jooki saab sellega teele kaasa võtta 0,5l ning kork ei lase läbi. Vabatahtlike peal testitud!

Kokkupandav ratas
Kokkupandav ratas

Kunstnik Meru disainis heategevuslikuks müügiks mõeldud kõrvarõngad 2012. aasta Pimedate Ööde Filmifestivali jaoks. Ehteid saab kolme kujundusega, kõigil neil on Lastefondi Mõmmik ja PÖFF-i hunt. Saadaval on ka kunstniku kleebised, mida saab kolme kujundusega, neil on samuti peal Lastefondi Mõmmik ja PÖFF-i hunt.

Heategevuslik kinkekiri annab saajale teada, et talle on kingitud heategu, kuivõrd tema kingitus läks tänavu SA TÜ Kliinikumi Lastefondi tegevuse toetuseks. Kinkekirja soetamiseks tuleb kanda endale sobivas summas annetus üle SA TÜ Kliinikumi Lastefondi annetuskontole EE682200221015828742 ning saata ülekannet tõendav dokument koos kinkekirja sooviga e-maili aadressile lastefond@lastefond.ee. Seejärel saadetakse kingitegija e-maili teel vastu ilusa kujundusega kinkekiri, mille saab kingikotti pistmiseks ise välja printida või kingisaajale elektrooniliselt läkitada.

Laste tervis on väärt seda, et teha mõned ostud, mis valmistavad ostjale rõõmu ja samas tulevad haigetele lastele kasuks!
Head Uudised GoodNews