1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. MTÜ Do Good korraldab heategevusliku fotokonkursi “Kus on teine pool?”
MTÜ Do Good korraldab heategevusliku fotokonkursi “Kus on teine pool?”

MTÜ Do Good korraldab heategevusliku fotokonkursi “Kus on teine pool?”

DoGood1.-30. septembril korraldab MTÜ Do Good koostöös Delfiga heategevusliku fotokonkursi “Kus on teine pool?”. Konkursi korraldajad soovivad, et inimesed paneksid tähele, mis on nende ümbert puudu, pildistaksid selle üles ja joonistaksid täiuslikuks.

Fotokonkursile on kaasatud ka tuntud inimesi, kelle tööd koos võidutöödega pannakse üles Original Sokos Hotel Viru konverentsikeskusesse ja müüakse hiljem heategevuslikul oksjonil. Ühe põneva töö on lubanud koostöös fotograafiga meisterdada näitleja Arvo Kukumägi. Kogutud tulu läheb turvakodude, lastekodude, Eesti Lasterikaste Perede Liidu, puuetega noorte keskuste jt poolt MTÜ-le saabunud abipalvete operatiivsemaks lahendamiseks. MTÜ lubab, et võtab lahendamiseks veel ühe konkursil esile kerkinud probleemi järgmise projekti raames.

Fotokonkurss on osa suurest projektist, viimaks läbi kooliasjade kogumiskampaania, milleks korraldatakse 18. septembril üritus „Paljajalu päev“.

Paljajalu Päeval saavad 400 last ja noort veeta tasuta toreda päeva, omandada ettekujutuse ja kogemuse mõnest tööst läbi töötubade tegevuse või saada hobitarbeks oskusi mõnelt õpetajalt. Päeva vajadus ja ürituste soovid on selgunud lapsi ja noori koondavate organisatsioonide ja turvakodudega koostöös. Üritusi korraldavad  Tallinna Lennusadam, Viimsi 5D kino ja mängukeskus Rõõmupisik, Viru Hotelli KGB muuseum, Seikluskohvik.ee, fotograaf Vallo Jõeorg, Fotoõpe ja fotograaf Ardo-Jako Olev, näitleja ja lavastaja Katrin Nielsen, teatripedagoog ja lavastaja Jaanika Juhanson, lavastaja Ain Mäeots, Savikoda Käsikiri,  Iidam ja Aadam lastekeskus, Krabi Bowling, SK Kardikeskus, Sparta Spordiklubi, Skypark ja mitmed eraisikud. Päeva õnnestumisele aitavad kaasa ka Rondemor ja Coca-Cola.

KONKURSS KESTAB KUNI 15. OKTOOBRINI JA PILDID SAAB ÜLES LAADIDA DELFISSE!

MTÜ põhieesmärk on koguda headelt inimestelt vajaminevaid asju ning toimetada need abivajajatele kas otse või partnerite kaudu. Koostööpartneriteks on Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede Liit, ema ja lapse turvakaodu, väikelaste ja imikute turvakodu, Tallinna Perekeskus, Haraka Kodu jt.

Head Uudised GoodNews