1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. MTÜ Tartu Kassikaitse südameasjaks kasside abistamine
MTÜ Tartu Kassikaitse südameasjaks kasside abistamine

MTÜ Tartu Kassikaitse südameasjaks kasside abistamine

MTÜ Tartu Kassikaitse ühendab vabatahtlikke, kelle südameasjaks on anda Tartu kodututele ja hüljatud kassidele uus võimalus – leida neile uus kodu. Kurvastavalt sageli satuvad vabatahtlike hoolealusteks esialgu väga halvas seisus ja inimest umbusaldavad kassid, kellele mujal enam mingit lootust ei antaks. Ometigi kujunevad hoole, armastuse ja kannatlikkuse tulemusena nendest õnnetutest loomadest lõpuks imeliselt tänulikud ja armsad karvakeradest nurrumootorid.

Alates ühenduse loomisest 2007. aastal on MTÜ Tartu Kassikaitse tänavatelt päästnud sadu kasse, neid ravinud, steriliseerinud/kastreerinud, vaktsineerinud ja uutesse hoolivatesse kodudesse saatnud. Tihti on tänavatelt päästetud tiineid emaseid ja hüljatuid poegi, kes on kuskile pappkarbi sees maha poetatud. Kui mõelda, kui suur on potentsiaalselt hulkuvate kasside arv, kelle sünni on vabatahtlikud ära hoidnud tiinete emaste päästmisega, võib seda hulka küll vist tuhandetega arvestada. Ja seda kõike aitavad üleval hoida heategevusliku vabatahtlike ennastsalgavad pingutused, oma kodude jagamine hoiukodu kassidega ning hoolivate inimeste annetused.

Armastusel ja hoolimisel pole hinda, paraku maksavad ravimid ja meditsiiniteenused ning kassitoit.

Et MTÜ Tartu Kassikaitse tegevust jätkata ja veelgi enamat ära teha, vajatakse hädasti rahalisi vahendeid, mis kuluvad kasside ravimisele, steriliseerimisele/kastreerimisele ning nende eest hoolitsemisele. 

Annetused on oodatud MTÜ Tartu Kassikaitse kontole Swedbankis 221042553213 või SEB pangas 10220072929015. 

Uute kodude otsinguil olevate kassidega saab aga tutvuda kodulehel www.kassidkoju.eu ja www.facebook.com/tartukassikaitse

Kassid tänavad!

Head Uudised GoodNews