1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. MyChef panustab igalt tellimuselt 10 senti vähiravifondi Kingitud Elu
MyChef panustab igalt tellimuselt 10 senti vähiravifondi Kingitud Elu

MyChef panustab igalt tellimuselt 10 senti vähiravifondi Kingitud Elu

MyChefSelle aasta alguses Leedu investoritelt 140 000 eurot kasvamiseks ning arenemiseks saanud toidu kojutellimise ettevõte Mychef.ee panustab ühiskonda tagasi läbi vähiravifondi “Kingitud Elu”, panustades igalt tellimuselt nüüd 10 senti fondile kuni juunikuu lõpuni. “Kingitud elu” on fondi loojate kinnitusel õlekõrs vähihaigetele, keda ei saa aidata Eesti Haigekassa, fond aga aitab rahastada hädavajalikku ravi, kinkides lootuse ja võimaluse kauem täisväärtuslikult elada või koguni terveneda.

Heategevusliku ettevõtmise algatanud Mychef.ee teatab lisaks, et valminud on uuel platvormil mugavam ja kasutajasõbralikum kodulehekülg, lisaks sellele näevad peagi ilmavalgust äpid nii IOS kui ka Android operatsioonisüsteemidele, mis muudavad klientidele tellimise veelgi kiiremaks ja mugavamaks. Ettevõtte tegevjuht Tanel Aderi sõnul tähendavad uued muudatused olulist võitu kiiruses ja kohaletoimetamise hindade languses.

“Eesmärgiks ongi keskenduda kliendile ning kuna kliendid on valmistoitu koju- või kontorisse tellides üsnagi hinnatundlikud, siis liigume Baltikumis ühtses suunas ja toome kullerteenuse hinna võimalikult alla,” selgitab tegevjuht. “Leedus on näiteks hetkel juba meie partneri tingimusteks kojuvedu ainult 33 minutit ja hinnad algavad alates 2 eurost. MyChefi teenused algavad hetkel 3,9 eurost, kuid jälgida tasub ka erinevaid kampaaniaid, mille käigus toome vahel toidu täiesti tasuta kohale. Oleme alati avatud enda klientide soovidele ja pakume tänasel päeval üht paindlikumat kullerteenust – toome tellimuse kohale koju, kontori, piknikule või kasvõi pargipingile!”

MyChef on Tanel Aderi sõnul tõusmas turuliidriks tänu tugevale perspektiivile ja tugevale meeskonnale. “Meil on parim valik erinevaid Tallinna restorane ning erinevalt paljudest teistest kullerfirmadest toimetame tellimusi kohale ka Tallinna lähiümbrusesse, olenemata toidukoha asukohast. Eksklusiivselt meiega teevad koostööd Sushi Plaza, Pizza Americana, Ginger, Ingver, Hesburger, Tondi Resto, Pizzapro ja teised,” lisab ta.

Head Uudised GoodNews