1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Nimekas žürii valib „Ma armastan aidata” organisatsioonid
Nimekas žürii valib „Ma armastan aidata” organisatsioonid

Nimekas žürii valib „Ma armastan aidata” organisatsioonid

Swedbanki annetuskeskkonda „Ma armastan aidata” kandideerib tänavu 32 ühiskondlikku organisatsiooni või algatust. Keskkonnaga 1. juunist liituvad uued organisatsioonid valib nimekas žürii.

Sel aastal kuuluvad organisatsiooni hindavasse ja valivasse žüriisse Agne Tamm Heateo Sihtasutusest, loovprojektide toetuskeskkonna Hooandja üks algatajatest Henri Laupmaa, vabaühenduste liidu EMSL-i esindaja Alari Rammo, Mari-Liis Dolenko Kodanikuühiskonna Sihtkapitalist, Tiia Loorand Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusest, ERR-i saatejuht-toimetaja ja heategevusliku saatesarja „Jõulutunnel” eestvedaja Margus Saar ning annetuskeskkonna eestvedaja Maris Ojamuru Swedbankist.

„Meil on väga hea meel, et annetuskeskkonna idee on Eesti heategevusalgatusteni jõudnud. „Ma armastan aidata” annetuskeskkond ei ole vaid koht valitud vabaühenduste koondamiseks. Seal saavad kokku ühiskondlikud algatused ja ettevõtted ning inimesed, kes soovivad heategu teha,” rääkis Ojamuru.

Žürii teeb oma otsuse 8. aprilliks.

Annetuskeskkonna „Ma armastan aidata” vahendusel on võimalik saada oma tegevustele rahalist tuge ja käimasolevaid projekte laiemale üldusele tutvustada. Lisaks saavad algatused vajadusel erinevates valdkondades tuge Swedbanki töötajatelt, kes valmis vabatahtlikuna kaasa lööma. Organisatsioonid jäävad annetuskeskkonnaga seotuks üheks aastaks.

2008. aastal loodud „Ma armastan aidata” keskkonna kaudu on enam kui 45 organisatsioonile annetatud kokku ligi 500 000 eurot. 2012. aastal annetasid Swedbanki kliendid lisaks rahale läbi preemiaprogrammi enam kui 2,7 miljonit kaardimaksetega kogunenud preemiapunkti summas üle 50 000 euro.

Head Uudised GoodNews