1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. PÄIKESEGALA – VÕIMALUS HEAD TEHA! Tallinna Lillepaviljonis toimus heategevuslik galaõhtusöök
PÄIKESEGALA – VÕIMALUS HEAD TEHA! Tallinna Lillepaviljonis toimus heategevuslik galaõhtusöök

PÄIKESEGALA – VÕIMALUS HEAD TEHA! Tallinna Lillepaviljonis toimus heategevuslik galaõhtusöök

IMG_116728. oktoobril toimus Tallinna Lillepaviljonis heategevuslik galaõhtusöök, mille eesmärk oli koguda raha vähekindlustatud perede lastele suvelaagrite korraldamiseks.

Meeleolukal õhtul musitseeris Swing Club, särava tantsukavaga astus üles Utopia Entertainment ning õhtut juhtis Andres Torm.

Tegusaid naisi koondav Tallinn Hansa Rotary Klubi on oma südameasjaks võtnud vähekindlustatud peredest pärit laste aitamise. Oma tegevuse eesmärgi võtavad nad kokku kahe lausega: “Iga seeme, mis pannakse mulda, vajab päikest ja hoolt, et kasvada suureks ja tugevaks. Nii on ka lastega, kes vajavad päikest kõigisse oma päevadesse, et kasvada suureks ja õnnelikuks”.

IMG_0949

Tallinn Hansa Rotary Klubi poolt 2014. aastal algatatud projekt Päikeselaager on suunatud vähekindlustatud perede laste toetamisele ja abistamisele, pakkudes puudust kogevate perede lastele võimalust osaleda tasuta nädalases suvelaagris Peipsi järve kaldal Remniku õppe- ja puhkekeskuses.

Seni on Päikeselaagrit korraldatud kahel järjestikusel suvel ning laagris on osalenud kokku 350 last.
Heategevusliku õhtusöögiga, kus osales 200 inimest, koguti raha järgmiste lastelaagrite korraldamiseks. Õhtu tipnes heategevusliku oksjoniga, kus teenitud tulu ‒ 7600 eurot ‒ kanti 2016. aasta suvel toimuva Päikeselaagri fondi. Ainuüksi selle summa eest saab juba järgmisel suvel laagrisse 63 last.

IMG_1174

Tallinn Hansa Rotary Klubi pöördub kõigi ettevõtete ja hea südamega inimeste poole ettepanekuga leida võimalus pisikeseks annetuseks vähekindlustatud perede laste heaks.

Kuidas sina saad aidata? 

Ühe lapse laagrimaksumus kaheksa toimeka päeva eest kokku on 120 eurot. Laagri meeskond on vilunud ja nõutavate kogemustega, lisaks särasilmsed vabatahtlikud.

kuidas-toetadaSihiks on ikka vähemasti üks terve laagrivahetus – 180 last. Nii palume Sinu toetust, et veelgi rohkemate laste unistused teoks teha!

Päikeselaagri projekti toetamiseks saad annetada Sinule sobiva summa järgmiselt:

  • Tallinn Hansa Rotary Klubi MTÜ arveldusarvele  EE972200221059664072  märksõnaga „ Päikeselaager
    / kantakse tulumaksusoodustustega mittetulundusühingute nimekirja alates 01.07.2014 /
  • Helistades numbrile 9001210 annetad 5 eurot ning suurema summa annetamiseks võib helista veel mitu ja mitu korda samale numbrile. Kuula kõne lõpuni, muidu ei toimu annetust.

Päikeselaager

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews