1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Paljajalu Päeval saavad 400 last tasuta proovida erinevaid elukutseid ning külastada paljusid vabaaja veetmiskohti
Paljajalu Päeval saavad 400 last tasuta proovida erinevaid elukutseid ning külastada paljusid vabaaja veetmiskohti

Paljajalu Päeval saavad 400 last tasuta proovida erinevaid elukutseid ning külastada paljusid vabaaja veetmiskohti

Paljajalu Päev18. septembril saavad lapsed tasuta käia 24-l üritusel, sealhulgas erinevates töötubades, 5D kinos, KGB muuseumis Viru hotellis, proovida teatrimänge ja muud põnevat. Paljajalu Päeva korraldab MTÜ Do Good ja osa võtma oodatakse lapsi laste- ja turvakodudest, tugi- ja asendusperedest, lasterikaste peredest, samuti aga ka üksikvanemate, majanduslikes raskustes ja/või puudega lapsi ja noori. Vabade kohtade olemasolul aga võivad osa võtta ka kõik teised.

Päeva raames pakutakse lastele väga erinevat laadi üritusi. Arvame, et igaüks leiab just omale meelepärase. Soovime pakkuda vaheldust ja võimalust lastele, kellel endil ei ole võimalik käia hobiringides, trennides ning suhelda eakaaslastega ning leida uusi sõpru väljaspool kooli, põhendab Paljajalu Päeva vajalikkust MTÜ Do Good juhatuse liige Laura Johanna Derkun.Samuti tänab MTÜ Do Good kõiki parnereid, kes on päeva vajalikust kinnitanud ja omalt poolt abikäe ulatanud.

Päeva raames saavad lapsed osaleda Lennusadama ekskursioonil, käia Viimsi 5D kinos ja mängukeskuses Rõõmupisik, kaunistada muffineid Seikluskohvikus, õppida fotograafiat fotograaf Vallo Jõeorg ning Fotoõpe ja fotograaf Ardo-Jako Olevi juhendamisel, meisterdada Iidama ja Aadama loovuskeskuses, osaleda draamatöötoas Katrin Nielseni juhendamisel ning ja teatrimängude töötoas Jaanika Juhansoni käe all, kuulata näitleja elukutsest lavastaja Ain Mäeotsalt, voolida Savikojas Käsikiri, külastada KGB muuseumit koos põnevaid lugusi jutustava giidiga, võistelda Krabi Bowlingus ja SK Kardikeskuses, käia näidistreeningul Argo Aderi või Marek Marozovi juhendamisel Sparta Spordiklubis ja hüpata Skyparkis. Päevale aitavad kaasa ka Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Fazer, Viimsi Pizza Kiosk, Rondemor, Exit Auto autoteenindus ja Coca-Cola.

Üritustele oodatakse lapsi vanuses 5.-20. aastani ning kõik saavad ise registreerida aadressil.

Päeva raames korraldatakse ka heategevuslik fotokonkurss “Kus on teine pool?”, et juhtida tähelepanu ühiskonna murekohtadele. Oktoobris on Original Sokos Hotel Viru konkrentsikeskuses võimalik vaadata näitust võidutöödest ning tuntud inimeste poolt konkursile laekunud töödest. Ootame kõiki töid üles laadima Delfi keskkonda. Auhinnad panevad välja Tallink, Photopoint, Fotoõpe, Sparta Spordiklubi ja Tallinna Loomaaed.

Head Uudised GoodNews