1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Paraolümpiakomitee noored ujujad said toetuse
Paraolümpiakomitee noored ujujad said toetuse

Paraolümpiakomitee noored ujujad said toetuse

Charity
Vasakult Eva Adoson, Rita Sirel, Brenda Tilk, Robin Liksor, Leon Bauer, Elisabeth Egel, Anette Remmelg

Täna andsid JFC Brunssum JSC Charity Comittee esindajad Rita Sirel ja Eva Adoson Eesti Paraolümpiakomitee noortele ujujatele üle tšeki toetussummaga 3700 eurot. Elisabeth Egel, Brenda Tilk, Anette Remmelg, Robin Liksor ja Leon Bauer saavad toetussummat kasutada uue hooaja treeninglaagrite kulude katteks.

JFC Brunssum JSC Charity Comittee tegutseb Hollandis ja liikmeteks on NATO riikide ohvitseride ja allohvitseride abikaasad. Aasta jooksul korraldatakse erinevaid heategevusüritusi, mille eesmärgiks on koguda raha väljavalitud heategevusprojektidele.

Noored ujujad treenivad Spordiklubis Meduus ja osutusid väljavalituks, sest treener Õnne Pollisinski sõnul on nad pühendunud treeningutele, nad on näidanud häid tulemusi võistlustel, neil on kõrged sportlikud eesmärgid ja nad on eeskujuks teistele erivajadustega lastele saavutamaks edu spordis.

2.-11.augutini osalevad Elisabeth Egel ja Brenda Tilk rahvusvahelise paraolümpiakomitee Euroopa meistrivõistlustel Hollandis Eindhovenis ning ülejäänud kolm ujujat 3.-8. augustini Stoke Mandevilles liikumispuudega sportlaste rahvusvahelise organisatsiooni IWAS noorte maailmamängudel.

Head Uudised GoodNews