1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Põhja-Tallinna noored korraldavad loomade varjupaiga toetuseks heategevuskampaania
Põhja-Tallinna noored korraldavad loomade varjupaiga toetuseks heategevuskampaania

Põhja-Tallinna noored korraldavad loomade varjupaiga toetuseks heategevuskampaania

Põhja-Tallinna Noorte Ümarlaud korraldab suve jooksul suure heategevusliku kampaania Tallinna suurtes kaubanduskeskustes, mille eesmärgiks on koguda raha Tallinna Loomade Varjupaigale ning tõsta inimeste teadlikkust. Kampaania saab alguse Balti Jaama Turul 29. juunil kell 15 ja kestab kuni augusti keskpaigani.

Tegemist on heategevusliku projektiga, mida viib läbi Põhja-Tallinna Noorte Ümarlaud koostöös Põhja-Tallinna Valitsuse ja Tallinna Loomade Varjupaigaga.

Põhja-Tallinna Noorte Ümarlaua meeskond ootab kõiki vabatahtlikke kampaaniaga liituma. Vabatahtlikuks registreerimiseks on vaja täita kaks elektroonilist ankeeti Google ja Doodle keskkonnas:

Registreeri vabatahtlikuks SIIN!
Kui soovid registreerida kaubanduskeskusesse, täida ankeet SIIN!
Kui soovid registreerida Tallinna Merepäevadele, täida ankeet SIIN!

Põhja-Tallinna valitsuse vanem Raimond Kaljulaid kinnitab, et loomade varjupaigale on abi ka väikesest annetusest.

„Koera või kassi viibimine varjupaigas maksab keskmiselt 4 eurot päevas. Varjupaikade MTÜ on mittetulundusühing, mis saab iga Tallinna tänavatelt püütud looma esimese 14 päeva pidamise eest Tallinna linnalt tasu, kui looma omanik talle järele ei tule. Üle 14 päeva varjupaigas hoidmist saavad nad teha ainult tänu annetustele,” ütles Kaljulaid.

Koera või kassi viibimine varjupaigas maksab keskmiselt 4 eurot päevas.

Tallinna Loomade Varjupaik asub Põhja-Tallinnas, aadressil Paljassaare tee 85, kuid teenindab tervet Tallinna linna. Varjupaika saab toetada ka ülekandega,  mille kohta leiab rohkem infot SIIT!

Põhja-Tallinna Noorte Ümarlaua kuraatori ja linnaosa vanema asetäitja Julianna Jurtšenko sõnul on kampaanial mitu positiivset külge: „Esiteks saame toetada varjupaika. Lisaks sellele saame ka teha varjupaigale reklaami ning innustada inimesi külastama ja varjupaika aitama. Noortele on see kindlasti võimalus proovida midagi uut ning saada vabatahtlikuna kogemusi,” ütles Jurtšenko.

Lisaks varjupaiga toetamisele saame ka teha varjupaigale reklaami ning innustada inimesi külastama ja varjupaika aitama.

Põhja-Tallinna Noorte Ümarlaua meeskond avaldab tunnustust ja tänab kõikide kaubanduskeskuste meeskondi ning Tallinna Merepäevade korraldajaid, kes on kampaania läbi viimist enda ruumides ning üritustel lubanud!

Head Uudised GoodNews