1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Pokkeriturniiril koguti muljetavaldav summa heategevuseks
Pokkeriturniiril koguti muljetavaldav summa heategevuseks

Pokkeriturniiril koguti muljetavaldav summa heategevuseks

Heategevusturniiri Kassike eetvedaja Kairit Leibold võidutšekigaMöödunud reedel toimus Grand Prix kasiino Sõpruse mängusaalis heategevuslik pokkeriturniir “Kassike”, mille käigus koguti MTÜ Toolse Kodutute Loomade Varjupaik toetuseks 1685 eurot.

Turniiri eestvedaja Kairit Leiboldi sõnul kujunes toetusfond eeldatavast märgatavalt suuremaks. “Olin mõelnud, et kui saame kogutud 500 eurot, siis on see väga hea tulemus, seega üle kolme korra suurem toetusfond oli lihtsalt fantastiline! ”

Turniiril osales 39 mängijat, kes tegid 22 juurdeostu ning kuna igalt sisseostult läks 10 eurot heategevuseks, kogunes sisseostudelt Toolse kassidele 610 eurot. Ootamatu pöörde võttis turniir aga finaallauas, kui mitmed mängijad otsustasid kogu võidusumma kiisudele annetada.

Otsa tegi lahti esimesena finaallauast lahkuma pidanud Meelis Vist (73 eurot), tema eeskuju järgisid ka Kairit Leibold (6. koht, 171 eurot), Ivar Kraan (3. koht, 293 eurot) ja Kristel Lina (2. koht, 488 eurot).

“Otsustasin juba enne turniirile tulekut, et potentsiaalse võidudumma annetan täismahus heategevuseks,” kommenteeris kolmanda koha saavutanud Ivar Kraan. “Kodutute kasside teema on mulle väga südamelähedane, sest tegeleme abikaasaga võimaluste piirides ise ka kiisude eluolu parandamisega ning pakume sageli loomadele hoiukodu võimalust, kuniks nad endale uue perekonna leiavad.”

Toetuse suurusest oli positiivselt üllatunud ka Toolse kasside varjupaiga asutaja Malve Tooming.

“Hommikul Facebookist uudist märgates pidin mitu korda üle lugema, kas 1685 eurot on tõepoolest annetus varjupaigale või hoopis turniiri auhinnafond,” ütles Malve.

“Tänan kogu südamest turniiri korraldajaid ja kõiki osalenud mängijaid, teie poolt kogutud raha on väga suureks abiks koduta jäänud kiisude eest hoolitsemisel,” lisas Malve.

Grand Prix kasiino turundusjuht Ainar Tandre tundis samuti õnnestunud turniiri üle heameelt.

“On väga tore, et saime turniiri korraldamisega Toolse varjupaigale abiks olla ning kindlasti oleme valmis ka tulevikus heategevuslikes projektides kaasa lööma,” rääkis Ainar Tandre.

Head Uudised GoodNews