1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Pühapäeval toimub Heategevuslik Lasteasjade Turg
Pühapäeval toimub Heategevuslik Lasteasjade Turg

Pühapäeval toimub Heategevuslik Lasteasjade Turg

Seekord on turg mõeldud pigem koolilastele, kuid osta saab kõigis vanuses lastele asju. Kuna tegemist on heategevusliku üritusega, siis on kohapeal Unicef ja Naerata Ometi MTÜ, kes koguvad annetusi igas vanuses lastele.

Üritust korraldavad noored aktiivsed emad, kellel on endal lapsed ning kes teavad väga hästi, kui palju lastest asju seisma jääb. Turu eesmärk on pakkuda vanematele võimalust tulla müüma riideid, mänguasju ja muid lastetarbeid, mis on jäänud lastele väikseks ja võtavad kodus liiga palju ruumi. Interneti teel tehtav müügitöö pole alati väga tõhus, pealegi tahetakse ju ikka kaupa enne ostmist ka katsuda. Sellel turul eraldi omaette grupi moodustavad ka uute toodete esindajad, kellel on võimalus oma kaupa tutvustada ja müüa.

Müük on aga ainult üks osa üritustest. Teine ning kindlasti mitte vähem tähtis osa seisneb selles, et kõigil inimestel on võimalik teha heategu ning anda panus abivajajatele toetamiseks. Osavõtjad saavad annetada riideid, jalanõusid, mänguasju, koolitarbeid ja muid tarbeesemeid lastekodudesse üle Eesti. Lisaks turukülastusele pakub üritus seega võimalust anda oma panus heategevusse.

Annetamiseks on „Lasteasjade Turul“ eraldi Unicef-i annetusala, kus erineva jaotussüsteemi järgi on liigitatud vastavad kogumiskotid.

Lasteasjade Turul on mõeldud igas vanuses lastele, et ka neil oleks Turul tegevust. Kohal on Jänku Juss ja suur batuut Batuudijussi poolt.

Loovustoas saavad lapsed meisterdada ja tegeleda loovtööga. Kohapeal on avatud ka kohvik, kust saab osta suupisteid, kooke ja küpsetisi, mida pakub MaiasMinni. Kohapeal teeb ka perepilte fotograaf. Lastele teeb kauneid näomaalinguid Loome Ilu. Õhupalliloomakesi meisterdab külastajatele meister Meelika.

Seekordne “Lasteasjade Turg” Leiab aset Tallinnas TTÜ Tudengimajas Ehitajate tee 5 ning on avatud kell 10:00 – 15:00.

Sissepääs on külastajatele tasuta ja TTÜ suur parkimisplats mahutab kõikide külastajate autod.

Rohkem infot turu toimumise kohta leiab kodulehelt: lasteriieteturg.weebly.com või facebookist: www.facebook.com/lasteasjadeturg

Head Uudised GoodNews