1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Rat Race 2015 peaesineja on Traffic koos Stig Rästaga ja päeva juhib Ring FM Hommikuklubi
Rat Race 2015 peaesineja on Traffic koos Stig Rästaga ja päeva juhib Ring FM Hommikuklubi

Rat Race 2015 peaesineja on Traffic koos Stig Rästaga ja päeva juhib Ring FM Hommikuklubi

Rat Race 2015 peaesineja on Traffic koos Stig Rästaga ja päeva juhib Ring FM HommikuklubiHeategevuslik kontorirottide jooks Rat Race toimub sel aastal 2. juunil, vanalinna päevade raames, Tallinna Raekoja platsil.

Rat Race on meelelahutuslik ja heategevuslik jooks, kus meeskonnad jooksevad läbi Tallinna vanalinna, seljas ülikond või kostüüm, käes portfell ja mobiiltelefon, jalas spordijalatsid.

Jooksu peamiseks eesmärgiks on heategevus: kõik jooksu osavõtutasud annetatakse Eesti Lasterikaste Perede Liidu kaudu suurperede laste huvitegevuse toetuseks. Viimasel kolmel aastal on iga jooksuga kogutud üle 10 000 €. Kokku on Rat Race heategevuseks kogunud üle 76 000 €! “Rat Race on tore näide sellest, kuidas läbi meelelahutusliku ürituse võib midagi tõeliselt suurt ja head ära teha,” ütleb uhkusega Priit Liiv, JCI Tallinna president.

Rat Race 2015 Tallinna patroon on Vello Vaher, kes on suurpere isa ja tuntud spordilembelise inimesena. Nende kahe põhjuse kooslusena palus JCI Vello Vaheri Rat Race 2015 patrooniks. “Väga paljud suurpered vajavad toetust, sest lapsed on väga andekad ja väike pisku võib aidata lapse väga kõrgele,” on Vaher öelnud, kommenteerides Rat Racei olulist panust lasterikaste perede toetamiseks.

Päeva Raekoja platsis teevad meeleolukaks Ring FMi hommikuklubi eriti lahedad saatejuhid Rauno Märks ja Agnes Aaliste, ning tuttuus liige – Eesti enim nõutud õhtujuht Andres Torm.

“RingFm Hommikuklubi usaldas Madis Millingu rahvasaadikuna riiki juhtima ja kutsus eetrisse abisaatejuhina särava etteaste teinud Andres Tormi, kes on erakordselt tark ja sõnaosav. Nagu me armastame saates öelda – oleme Agnesega “H”elevil!”

“Kes ei tea, siis Ring FM mängib suurimaid hitte alates 90ndatest kuni tänapäevani ja on Tallinnas kuuldav sageduselt 105,8 Mhz” – lisas Rauno Märks.

Kõigil Stig Rästa ja Trafficu fännidel on võimalik tulla tasuta kuulama just nende muusikat, sest Rat Race 2015 peaesineja on Traffic.

Head Uudised GoodNews