1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. RAT RACE! Rat Race Tallinn 2016 toimub juba sellel neljapäeval
RAT RACE! Rat Race Tallinn 2016 toimub juba sellel neljapäeval

RAT RACE! Rat Race Tallinn 2016 toimub juba sellel neljapäeval

Rat Race_soojendusHeategevusjooks Rat Race toimub juba sel nädalal, 2. juunil 2016, traditsiooniliselt Vanalinna päevade raames, Tallinna Raekoja platsil.

Sel aastal tähistab Rat Race oma 15. juubelit – täpselt nii palju aastaid on Eestis juba heategevusjooksu Rat Race korraldatud. Kui jooks toimus alguses vaid Tallinnas, siis tänavu on laienetud koguni viide Eesti linna – Tallinn, Tartu, Haapsalu, Pärnu, Jõhvi.

Aegade jooksul on Rat Race Tallinn kokku kogunud üle 85 000 euro. Sel aastal annetavad nii Rat Race Tallinn kui ka Pärnu osalustasudest saadud tulu Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühingule, et toetada insuliinipumpade ostmist I tüüpi diabeeti põdevatele lastele.

“Rajal on mitmeid põnevaid takistusi, kus saab oma meeskonna proovile panna. Ka Raekoja platsil jätkub melu mitmeks tunniks – peaesineja ansambel Regatt toob platsile retrohõngu, meie head koostööpartnerid korraldavad loose ja võitlusi ning parimad meeskonnad erinevates kategooriates saavad premeeritud. Tõotab tulla meeleolukas ja päikseline päev!” sõnab Rat Race Tallinn 2016 projektijuht Tiina Tali.

Heategevusjooksule annavad hoogu juurde ka andekad TTÜ Tantsutüdrukud. Päeva juhib armastatud õhtujuht Andres Torm.

Rat Race on heategevuslik jooks, kus kontorirottidel on võimalik igapäevasest töörattast välja tulla ja joosta heategevuse nimel meeskondadena lõbusalt läbi Tallinna vanalinna. Oma meeskonda on võimalik veebis registreerida 1. juunil kell 17.00ni.

Rat Race’i juubelipidu toimub 2. juuni õhtul restoran-klubis Clazz.

Head Uudised GoodNews