1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. SAADA LUGU! “Inglite aeg” ootab abivajajate lugusid veel viimased 2 nädalat!
SAADA LUGU! “Inglite aeg” ootab abivajajate lugusid veel viimased 2 nädalat!

SAADA LUGU! “Inglite aeg” ootab abivajajate lugusid veel viimased 2 nädalat!

Headel Eesti inimestel on viimane võimalus jagada lugu abivajavast pereliikmest, sõbrast või tuttavast, sest kirju ja kõnesid oodatakse oktoobrikuu lõpuni. Saatejuht Keili Sükijainen julgustab kõiki inimesi märkama ja aitama ning oma murest juba täna rääkima, ükskõik, kui suur või väike see võib tunduda.

“Meie eesmärk on leida Eestimaa pealt üles need inimesed, kes seisavad tõepoolest silmitsi tohutu ebaõiglusega ja raske saatusega ning pakkuda neile lahendus. Telesaate tootmine võtab oma aja, seega tahame olla valmis” kommenteerib Sükijainen.

Keili kergitab ka saladuseloori, et mitmed saates olnud abivajajad on peaaegu ilma jäänud heade Eesti inimeste abist, sest pole julgetud oma lugu televisioonis jagada.

“Eelmisel aastal aitasime väikest Juss-Mathiast, kelle ema kartis oma lugu jagada terve Eestimaa ees. Õnneks võttis meiega ühendust nende sugulane ning täna mõistavad vanemad et üks väike intervjuu aitas nende perekonda nii tohutult. See on vähim, mida nad oma lapse heaks teha said. Mõelge nüüd, veel aasta tagasi ei osanud vanemad ju unistadagi, et nende pisike poeg sööb kunagi midagi peale püreetoidu, kuid täna nõuab ta juba šokolaadi ja liha. Samuti on neil uus avar ning soe kodu – ja seda tegi Eesti rahvas!” sõnab Sükijainen.

Keili usub, et mida aasta edasi, seda rohkem on Inglite aeg aidanud ka parandada meie ühiskonda, muuta seda paremaks. Inimesed panevad tähele, mis toimub nende kogukonnas ja julgevad ise pakkuda abi. See on suurim heategu.

“Mõned aastad tagasi aitasime me vanematest ilma jäänud koolipoiss Ristot, kes oli täiesti terve ja tubli noormees, kuid oleks toetuseta jäänud ilma oma unistusest minna pealinna ülikooli. Ta poleks ise julgenud kunagi meie pool pöörduda, sest pealtnäha ei olnud tal ju midagi viga. Mina usun, et ükski noor inimene ei peaks jääma ilma oma unistustest lihtsalt seetõttu, et saatusel on nii karmid keerdkäigud. Täna on Risto tohutult tänulik oma klassikaaslastele, kes võtsid julguse kokku Inglite aja saate poole pöörduda. Saates annetatud rahaga sai Risto omale Tallinnas korteri ning omandab edukalt kõrgharidust.”

Eelmisel aastal kogus “Inglite aeg” abivajajate toetuseks rekordiliselt 321 190 eurot ja on oluline nentida, et „Inglite aeg“ on ainus heategevussaade, milles kogutud summa läheb võrdselt jagamisele saates osalenud abivajajate vahel.

TV3 palub märgata abivajajat – kui oled ise hädas või tead kedagi, siis anna abivajajast märku juba täna. Kirjuta aadressil aita@tv3.ee või helista telefonil 5504881.

Rohkem infot leiab TV3 kodulehelt

Monika Kuzmina Peatoimetaja