1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Aitame Antsul Aidata
  4. SAADE EETRIS PÜHAPÄEVAL! Reet Linna vestleb “Prillitoosi” hooaja avasaates Ants Väärsiga
SAADE EETRIS PÜHAPÄEVAL! Reet Linna vestleb “Prillitoosi” hooaja avasaates Ants Väärsiga

SAADE EETRIS PÜHAPÄEVAL! Reet Linna vestleb “Prillitoosi” hooaja avasaates Ants Väärsiga

ants-vaarsi2
Ants Väärsi telesaate “Prillitoos” võtetel

Juba mitmeid põlvkondi eluteel saatnud ja rahva südamed võitnud ETV saade “Prillitoos “on taas eetris ja mõistagi hoiab mikrofoni peos kuuendat hooaega alustav kordumatu Reet Linna. “Prillitoos” jõuab teleekraanidele pühapäeva hommikul kell 9.05 ja korduses teisipäeviti kell 12.

Esimene saade on eetris juba eelseisval pühapäeval. Sisututvustus on järgmine: “Vanavanemate päev toob vaatajani vahvad vanaisad ja vanaemad. Käime külas Eesti perel Soome Turu saarestikus. Teeme läbi Ironmani võistluse koos kolme tragi naisega, kel vanust kokku 195 aastat. Alustame kohe ka populaarse vaatajamänguga, käime Tartus ühel perel külas ja aitame omal moel ka abivajajat.”

ants-vaarsi-ja-reet-linna

“Olen püüdnud teha sellest koguperesaate,” ütleb saatejuht Reet Linna ise. “Kuna “Prillitoos” on vaatajate seas kindla koha juba leidnud, siis suuri muudatus me ei tee, mõned uued rubriigid siiski tulevad.”

Rahvalik ja perekeskne “Prillitoos” on Eesti Televisiooni ekraanil olnud 1983. aastast. Taaskohtumiseni pühapäeval kell 9 ekraanil ja hommikulauas!

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews