1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Sadakond vabatahtlikku kogunevad Astangule talgutele
Sadakond vabatahtlikku kogunevad Astangule talgutele

Sadakond vabatahtlikku kogunevad Astangule talgutele

Triinu-Liis PaaboLaupäeval Haabersti linnaosas Astangul toimuvatele koristustalgutele oodatakse sadat vabatahtlikku, osalemisest teatas eile ka Skautide lipkond Siil.

„Tallinna linna noortevolikogul on rõõm teatada, et Astangu talgutega liitub järjest uusi organisatsioone ja inimesi, kes soovivad elada prügivabas ja puhtas Tallinnas,“ ütles noortevolikogu esimees Triinu-Liis Paabo. „Kiitust väärib tõsiasi, et nõnda paljud inimesed on puhtama keskkonna nimel valmis ise käed külge panema,“ lisas Paabo.

Eile teatas tema sõnul koristustalgutega liitumisest skautide Tallinnas tegutsev lipkond Siil, kes lubas laupäeval kohale tuua 30 osalejat. Kokku on praeguseks hetkeks registreerinud ca sadakond osalejat.

Varasemalt on talgutel osalemisest teatanud Tallinna Üliõpilaskondade Ümarlaud, Tallinna Õpilasesinduste Liit, Mustamäe Noorteparlament, Nõmme Õpilasesinduste Liit, Tegusad Eesti Noored ja Mustamäe Õpilaste Tegus Esindus.

Tallinna linna noortevolikogu ja Riigikogu keskkonnakomisjoni esimehe Rainer Vakra eestvedamisel toimuvad heakorratalgud 11. märtsil algusega kell 11.00 Astangu metsas Haaberstis, kuhu on oodatud kõik, kel on tahtmine ise meie ühist elukeskkonda parandada.

Kogunemispunktiks on Paldiski maantee Mini-Rimi (aadressil Kotermaa 4). Kohapeal pakutakse vabatahtlikele suppi ning talgupäeva orienteeruv kestvus on 2-3 tundi.

Rohkem infot talgute kohta leiab Facebookist!

Astangu talgud

Head Uudised GoodNews