1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Siiri Sisask aitab! Siiri Sisask korraldab heategevusliku oksjoni
Siiri Sisask aitab! Siiri Sisask korraldab heategevusliku oksjoni

Siiri Sisask aitab! Siiri Sisask korraldab heategevusliku oksjoni

Lauljatar Siiri Sisask korraldab oma Facebooki fännilehel oksjoni, kogudes sellega raha tänuväärsele algatusele, MTÜ Janno Puusepa Fondile, mis loodi 2016. aastal.

Fondi loomise ajendiks on vajadus aidata kaasa raskeid ravimatuid haigusi (näiteks tsüstiline fibroos, ALS, PLS) põdevate inimeste praktiliste ja tervishoiuga seotud vajaduste katmisele, mida riiklik süsteem ei toeta.

Siiri Sisask pani oksjonile ühe oma õlimaalidest, mis kannab nime “Mis maa see on”, mis on tähenduslik ka sellepoolest, et tsüstilist fibroosi põdev Janno Puusepp kirjutas avalikus kirjas presidendile oma murest töövõimereformi pärast, mis peaks abivajajaid toetama, aga tegelikkuses on võtnud inimestelt ära ainsa sissetuleku.

“Palun, tehke oma pakkumised siinsamas FB-s ja toetame seda fondi! Palun jagage ka linki,” pöördub lauljatar inimeste poole.

Õlimaali seni kõige kõrgem oksjonipakkumine on hetkel 475 eurot. Oksjon on üleval kuni 10. juuni kella 22.00-ni, maali omanikuks saab enampakkuja. Maali mõõdud raamita on: 22X16cm.

Rohkem infot leiab SIIT

Jüri Kukk Ajakirjanik