1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Star FM kogus Grillfestil Pärnu Kodutute Loomade Varjupaigale rekordsumma
Star FM kogus Grillfestil Pärnu Kodutute Loomade Varjupaigale rekordsumma

Star FM kogus Grillfestil Pärnu Kodutute Loomade Varjupaigale rekordsumma

Järjekorras juba seitsmeteistkümnes Grillfest tähistas suve algust suure grillipeoga Pärnu Vallikääru aasal ning traditsiooniliselt korraldas ka Star FM heategevusliku loterii, mille tulu annetatakse neile, kes abi vajavad. Sel aastal oli abivajajaks Pärnu Kodutute Loomade Varjupaik, kes saab ehitada kogutud summa eest ehitussoojaku kassidele.

Eelmisel aastal kogunes meeleoluka loterii tulemusena 2176 eurot, mille andis raadio Star FM koha peal pidulikult üle Pärnu Toimetulekukoolile. Sel aastal korjati raha Pärnu Kodutute Loomade Varjupaiga heaks, et tagada neile head elutingimused. Kokku sai Star FM rekordilise summa – 2932 eurot, mille abil saab varjupaik ehitada kodututele kassidele soojaku.

Varjupaikade MTÜ üldjuht Triinu Priks on väga liigutatud. “Tänu uuele kassisoojakule saame eraldada varjupaika jõudvad ravi vajavad kassid tervetest ja pakkuda kassidele vähemalt ühe tärni võrra mugavamat ajutist peatuspaika. Oleme väga tänulikud Star FM-ile ja kõikidele Grillfesti külastajatele, kes panid nii suure summa kokku kogumisele oma õla alla,” sõnab Triinu Priks.

Head Uudised GoodNews