1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Aitame Antsul Aidata
  4. Sügav kummardus! Statoil varustas Ants Väärsi invataksot kolmeks kuuks tasuta kütusega
Sügav kummardus! Statoil varustas Ants Väärsi invataksot kolmeks kuuks tasuta kütusega

Sügav kummardus! Statoil varustas Ants Väärsi invataksot kolmeks kuuks tasuta kütusega

23-04-16-fitnessfest-2016-paide4Eestis aastaid heategevuslikku invataksoteenust pakkuv Põlvamaa südamlik elanik Ants Väärsi sai oma tegevuse toeks Statoililt 2000 euro väärtuses kütust, millega saab invatakso kokku sõita vähemalt 15 000 kilomeetrit ehk tasuta kütust jagub kolmeks kuuks.

Statoili teenindusjaamu opereeriv Circle K Eesti AS toetas Põlvamaa invataksoteenust osutavat OÜ-d Antsu Takso 2000 euro eest tasuta kütusega. “Meil on oluline toetada inimesi, kes aitavad abivajajaid. Ants Väärsi panus lamavate haigete ja ratastoolis olevate inimeste sõidutamisel arsti juurde ja tagasi koju on hindamatu panus kogu Eesti sotsiaalabi arengusse ning suurepärane näide sellest, kuidas üks kodanikualgatus saab muuta paremaks väga paljude inimeste elusid,” ütles Circle K Eesti ASi ärikliendi müügijuht Terje Tiits.
“Minu jaoks on see väga-väga suur abi, sest tegemist on heategevusliku ettevõtmisega ning lisaks kütusele tuleb mul kinni maksta ka muud jooksvad kulud nagu näiteks autoremont. Saadud tasuta kütusega saan abivajajaid ilma mureta sõidutada vähemalt kolm kuud ning iga kuu õnnestub mul aidata umbes 40 inimest. Kõiki asju elus raha eest teha ei saa, teisi tuleb aidata ja ma tunnen, et lihtsalt pean seda tegema!” rääkis Ants Väärsi oma heategevusest.

Ants Väärsi, kes on ka ise ratastoolis olemist kogenud, viib meditsiiniasutustesse piiratud liikumisvõimega patsiente ning ühtlasi aitab neil tee peal teostada ka muid vajalikke toiminguid nagu näiteks suurtes haiglates õigete kabinettide otsimine ja dokumentide korda ajamine või koduteel poes ja surnuaias käimine. Suur osa Antsu klientidest on pärit Kagu-Eestist, kuid ta on abivajavaid inimesi vedanud ka kogu Eesti piires Kuusalust Haapsaluni.

“Ants Väärsi soov on aidata piirkonna sotsiaaltöötajatel lahendada probleeme. Ta tahab parandada vanurite ja liikumispuudega inimeste elukvaliteeti ning soovib seda teha võimalikult soodsalt, töötada palgata ja heategevuseks,” lisas kampaania “Aitame Antsul aidata” eestvedaja Monika Kuzmina, kelle abiga kogutakse Antsule alates eelmisest aastast raha uue invatakso soetamiseks.

Uue invabussi maksumuseks on ligikaudu 40 000 eurot, millest üle 30 000 on juba kokku kogutud. Antsu tegevuse toeks saab helistada telefonil 900 6677, annetades kümme eurot või teha ülekanne OÜ Antsu Takso arveldusarvele EE611010220241726227, annetades enda jaoks sobiva summa.

Head Uudised GoodNews