1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Suurperede kinopäev tõi kokku 700 filmihuvilist
Suurperede kinopäev tõi kokku 700 filmihuvilist

Suurperede kinopäev tõi kokku 700 filmihuvilist

Lasterikkad_kinos21012017Lasterikaste Perede Liit andis aastale avalöögi ühise kinokülastusega Tallinna ja Tartu Forum Cinemase kinodes, kus kogupere filmi “Laula” eriseansse külastas eile kokku pea 700 suurpere liiget.

MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul andis suurperede kinopäev vahva emotsiooni alanud aastale. “Suurperede kinokülastus kujunes sedakorda lustlikuks ja väga rõõmsaks aasta alguse avalöögiks. Loodan, et pered leiavad terve aasta vältel võimalust koos midagi toredat ette võtta ning perega olemisest rõõmu tunda,” ütles Aage Õunap.

Lasterikaste perede filmivaatamised toimusid Forum Cinemase Tallinna ja Tartu kinodes, kus tasuta seansse külastas kokku ligi 700 suurpere liiget. “Huvi kinopäeva vastu oli väga suur, eriseansid läksid täissaalidele. Veelgi olulisem sealjuures on, et pered tundsid ühisest olemisest rõõmu ning said palju positiivseid emotsioone ja mõtteid,” lausus Õunap.

Kinopäevale valitud lustakas animafilm “Laula” pakkus nii väikestele kui suurtele vaatajatele ohtralt muusikalt rõõmu ja nalja. Film on valminud tuntud hittfilmide “ Mina, Supervaras”, “Käsilased”, “Lemmikloomade salajane elu” tegijatelt, mille valis välja ja tõi suurperede jaoks linale levitaja VaataFilmi. Filminautimise kõrvale pakuti kinosnäkke ja –jooke.

Forum Cinemas ja Eesti Lasterikaste Perede Liit teeb koostööd alates 2014. aasta algusest. Ühiste ettevõtmistena on korraldatud kinokülastusi nii isadepäeva, suve alguse kui ka lastekaitsepäeva puhul.

VAATA GALERIID!

Fotod: Andrei Ozdoba

 

Head Uudised GoodNews