1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. SUURPEREDE UNISTUSED! Millest unistavad Eesti suurpered?
SUURPEREDE UNISTUSED! Millest unistavad Eesti suurpered?

SUURPEREDE UNISTUSED! Millest unistavad Eesti suurpered?

Millest unistavad Eesti suurperedÜhe nädalaga laekus Eesti Lasterikaste Perede Liidule enam kui 20 suurpere unistust ja soovi, mille täitmist toetab Solaris Keskus aasta alguses 10 000 euroga.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul unistavad enam kui neljaliikmelised pered enim oma eluaseme remondist, uutest kodumasinatest, puhkusereisidest ning lapsed just huviringidest. “Oleme lühikese aja jooksul saanud märkimisväärse hulga taotlusi, millest enamus on seotud küll praktiliste vajadustega, kuid on ka selliseid, kus soovitakse tervele perele näiteks fotosessiooni, spaakülastust või lihtsalt lastele jõulukinke,” rääkis Õunap ning lisas, et oma soovist saavad lasterikkad pered veel selle kuu lõpuni teada anda.

Solarise turunduse projektijuhi Paula Toomeli sõnul lähtub keskus rahasumma annetamisel eeskätt sellest, et projekt tooks võimalikult suurt kasu lastele. “Ükskõik, kas selleks on siis uue lastetoa sisustamine või spordivarustuse soetamine,” selgitas Toomel. “Lisaks kingime aasta alguses kõigile suurperedele ühe meeldejääva ja lõbusa ühisürituse koos kontserdi ja kinokülastusega.”

Selle kuu lõpuni oodatakse kõigilt Eesti lasterikastelt peredelt taotlusi oma suuremate või väiksemate soovidega. Peres peab kasvama neli või enam kuni 26-aastast õppivat last või noort. Kandideerimiseks tuleb pereliikmel saata vastavasisuline taotlus Eesti Lasterikaste Perede Liidule e-posti aadressil info@lasterikkad.ee. Elluviidavad unistused valitakse välja 9. jaanuariks. Täpsed reeglid taotluse esitamiseks leiab kodulehelt www.lasterikkad.ee.

Head Uudised GoodNews