1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Swedbank aitab teha head läbi Varjupaikade MTÜ
Swedbank aitab teha head läbi Varjupaikade MTÜ

Swedbank aitab teha head läbi Varjupaikade MTÜ

Swedbank annetuskeskkond ühendab erinevaid heategevuslikke organisatsioone, kes aitavad edendada Eesti elu erinevates valdkondades. Kõik organisatsioonid on usaldusväärsed. See tagab, et kõigi annetus jõuab kindlalt abivajajateni. Annetamine on väga lihtne, tuleb valida endale südamelähedane projekt, määrata pangas toetussumma ning vormista annetus.

Swedbank internetipangas on annetuste tegemine teenustasuta. Mitmed projektid vajavad ka vabatahtlike abi, seega on annetuskeskkonnas infot ka selle kohta, et igaüks saaks oma teadmiste ja oskustega abiks olla.

Varjupaikade MTÜ kampaania “Aita leida loomadele kodu” raames vaktsineeritakse annetuste abil  kompleksvaktsiiniga, varustatakse mikrokiibiga ja lemmikloomapassiga ning kantakse lemmikloomaregistrisse kõik varjupaikadest uude kodusse minevad loomad ja steriliseeritakse/kastreeritakse nii paljud loomad kui võimalik.

Lisaks koolitatakse töötajaid, vabatahtlikke ja üldsust teadlikkuse tõstmiseks. Lisaks eeskuju andmisele ja ennetusele kiirendab loomade viljatustamine oluliselt nendele uue kodu leidmist. Varjupaika sattunud looma omanik on tänu mikrokiibile identifitseeritav, väheneb leitud loomade varjupaigas viibimise aeg ja sellega ka kulud loomaomanikule varjupaigateenuse eest. Varjupaigas kodu otsivad loomad on veterinaari poolt kontrollitud, terved ja puhtad, mis julgustab potentsiaalseid loomaomanikke võtma lemmiklooma varjupaigast.

Annetusi kasutatakse varjupaikades Pärnus, Valgas, Viljandis, Rakveres ja Võrus.

Kontakt:Varjupaikade mittetulundusühing (Varjupaikade MTÜ)
Aadress:Raba 32, Pärnu, 80041
Telefon:504 6102
E-mail: info@varjupaik.ee
Koduleht: www.varjupaik.ee
Arvelduskonto: 221043391225

Vabatahtlike vajadus!

Vajatakse professionaalset kujundajat, kes aitaks stiiliraamatu väljatöötamisel ning turundusspetsialisti, kes aitaks logotoodete ja e-poe turundusstrateegia väljatöötamisel ja samuti abi töötajate klienditeenindusalasel koolitamisel.

ANNETUSE SAAB TEHA SIIN:
https://www.swedbank.ee/about/support/donate/projects

Head Uudised GoodNews