1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Tallinna Rocca al Mare Lions klubi kingib lasteaedadele kriiditahvlid
Tallinna Rocca al Mare Lions klubi kingib lasteaedadele kriiditahvlid

Tallinna Rocca al Mare Lions klubi kingib lasteaedadele kriiditahvlid

Homme kell 8.45 annavad Tallinna Rocca al Mare Lions klubi president Taavo Randna ja Haabersti linnaosavanem Marek Jürgenson üle Haabersti Meelespea ja Vikerkaare lasteaedadele esimesed kriiditahvlid, mis on esimeseks sammuks suuremale projektile, mille eesmärgiks on varustada kõik Haabersti lasteaedade rühmad toredate kriiditahvlitega.

Haabersti linnaosa vanema Marek Jürgensoni sõnul soovib Rocca al Mare Lions klubi antud projektiga

Meelespea lasteaia lapsed koos kasvatajate, Tallinna Rocca al Mare Lions klubi presidendi Taavo Randna, klubi liikme ja tahvlite autor Martin Kumari, Haabersti linnaosa vanema Marek Jürgensoni ning lasteaia direktor Kristiina Märksiga.

toetada lapsi nende olulises kasvueas ning võimaldada eneseteostust ning arengut läbi käelise joonistus- ja kirjutustegevuse. „Lisaks on kriiditahvlid olulised ka keskkonnasäästlikkuse seisukohast, kuna aitavad vältida suurt paberikulu. Senine kogemus on näidanud, et lapsed võtavad sellised lihtsad, kuid vajalikud abivahendid hästi vastu, lisaks on tahvlid kujundatud toreda lõvi kujuga, mis seostub ka lionismi sümboolikaga. Kriiditahvlite kujundus on tehtud klubi liikme Martin Kumari poolt ning tahvlid valmivad tema ettevõttes Harmar Projekt OÜ,“ ütles Jürgenson.

Esimeses etapis antakse üle kriiditahvlid Meelespea ja Vikerkaare lasteaedadele, kuid pikemas perspektiivis on eesmärgiks varustada nendega kõik Haabersti lasteaedade rühmad, mida on kokku umbes 100.

Head Uudised GoodNews