1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Tallinna Vesi jätkab Eesti Invaspordi Liidu toetamist
Tallinna Vesi jätkab Eesti Invaspordi Liidu toetamist

Tallinna Vesi jätkab Eesti Invaspordi Liidu toetamist

Foto: Hegert Toomsoo

AS Tallinna Vesi ning Eesti Invaspordi Liit uuendasid mitmeaastast koostöölepingut eesmärgiga toetada liikumispuudega sportlaste treeninguid ning osalemist võistlusspordis.

2013. aasta veebruaris pani vee-ettevõte õla alla ka Eesti ja Suurbritannia kelguhokimängudele ning vigastatud kaitseväelaste spordipäevale. Varasemalt on vee-ettevõte toetanud liikumispuudega ujujaid, ent sooviga toetada liikumispuudega inimeste spordihuvi ja -võimalusi laiemalt ning aidata parimad neist võistlema rahvusvahelisele tasemele, laiendati sel aastal koostööd.

„Toetame igati liikumispuudega inimeste spordihuvi ja nende tahtmist ühiskondlikus elus osaleda. Soovime anda oma panuse ning tekitada eduelamusi ka neile, kes vajavad ühiskonnas rohkem abi ja tähelepanu“, sõnas AS-i Tallinna Vesi juhatuse esimees Ian Plenderleith.

“Tänu AS-i Tallinna Vesi toetusele saame lähetada meie noored ja lootustandvad invasportlased sõuderegattidele, kergejõustiku võistlustele ja osalema ratastoolitennise turniiridel. Olen kindel, et nii mõnigi neist noortest osaleb peagi tiitlivõistlustel ning paraolümpiamängudel,” on Eesti Invaspordi Liidu president Siiri Oviir veendunud.

Head Uudised GoodNews