1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Tasuta raamatute laadal saab kohtuda mitmete kultuuritegelastega
Tasuta raamatute laadal saab kohtuda mitmete kultuuritegelastega

Tasuta raamatute laadal saab kohtuda mitmete kultuuritegelastega

MTÜ Raamat Rahvale korraldab koostöös Rahva Raamatuga 23. septembril kell 11.00-15.00 Tallinna Kultuurikatlas tasuta raamatute laada. Kolmel eelneval päeval kogub ja sorteerib vabatahtlike meeskond kasutuskõlblikke raamatuid, millest saab endale meelepärased välja valida ja tasuta kaasa võtta iga üritust külastanu. Lisaks tasuta raamatutele on päevaprogrammis kavas mitmed esinejad, lasteprogramm ja annetuste kogumine vähiravifondile „Kingitud Elu“.

„Meil on väga hea meel, et ka sel korral on paljud nimekad kirjanikud ja kirjandusmaailma tuntud tegelased andnud nõusoleku üritusel esineda. Loodame, et iga külastaja leiab endale nii sobivaid raamatuid kui ka meelepäraseid esinejaid. Lisaks korraldab Eesti Lastekirjanduse Keskus eraldi töötoa ka pere noorematele, laste rõõmuks on kohal ka näomaalingute tegija. Seeläbi loodame, et kõik inimesed lahkuvad raamatulaadalt meeldiva kultuurielamuse võrra rikkamana,“ selgitas raamatulaada programmijuht Liisa Salak.

Raamatulaada esinemisnurgas astuvad järgemööda üles noor luuletaja Jaan Keskel; kalamburist ja Twitteri-kirjanik Keiti Vilms; paljude kokaraamatute autor Lia Virkus; muusik Marek Sadam; luuletaja, humorist, illustraator, karikaturist ja ristsõnade koostaja Ilmar Trull ja TimeBooki asutaja Mihkel Sepp. Päeva juhib ja esinejatega vestleb multitalent Jürgen Rooste. Üritusel kogutakse vabatahtlike annetusi vähiravifondile „Kingitud Elu“.

Raamatulaada täpsem info ja ajakava on saadaval Facebooki lehel: https://www.facebook.com/events/211107292907982/. Raamatukogumispäevad toimuvad 21. septembril kell 16.00-20.00 ning 22. septembril kell 11.00-16.00 samuti Tallinna Kultuurikatlas. Lisaks on võimalik 20. septembril raamatuid tuua ürituse peasponsor Rahva Raamatu nelja Tallinna kauplusesse – Viru Keskuse, Rocca al Mare, Pärnu mnt ja Mustika Keskuse raamatupoodi.