1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. TEE SÜDA SOOJAKS! Osta Lastefondi toetuseks teed!
TEE SÜDA SOOJAKS! Osta Lastefondi toetuseks teed!

TEE SÜDA SOOJAKS! Osta Lastefondi toetuseks teed!

TEE SÜDA SOOJAKS! Osta Lastefondi toetuseks teed!Veebruarikuu jooksul saavad kõik head inimesed Tartu Kaubamaja kampaania „Tee süda soojaks“ vahendusel toetada Lastefondi, ostes keskuse poodide kassadest heategevuslikku teed.

2€ maksvaid Kubija ürditalu „Kogu pere tee“ pakikesi saab soetada kuni 28. veebruarini . Teepakkide müügist saadud tulu, 1€ paki pealt, annetab kaubamaja Lastefondile sügava ja raske puudega laste hoiukodude projekti toetuseks.

Lastefondi tegevjuht Sandra Liiv on Tartu Kaubamajale jätkuva entusiasimi ja valmiduse eest kõigi kaaslinlaste südameid heategevusliku tee abil soojendada väga tänulik. „Aasta kõige külmemal kuul pole vist paremat mõtet kui oma süda soojaks teha ning seeläbi ka hoiukodudes olevaid lapsi toetada,“ leiab ta.

Loe Lastefondi sügava ja raske puudega laste hoiukodude projektist lähemalt fondi kodulehelt või annetuskeskkonnast “Ma armastan aidata”.

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on üks vanimaid ja suuremaid üle-eestilisi heategevusorganisatsioone, mis on alates 2000. aastast annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku kahe miljoni euroga.

Head Uudised GoodNews