1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Lastefond
  4. TMB Element tegi klientidele ja koostööpartneritele jõulukingiks annetuse ravitoitu vajavatele lastele
TMB Element tegi klientidele ja koostööpartneritele jõulukingiks annetuse ravitoitu vajavatele lastele

TMB Element tegi klientidele ja koostööpartneritele jõulukingiks annetuse ravitoitu vajavatele lastele

LastefondBetoonelemente tootev Tartu ettevõte annetas SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile 3000 eurot, et toetada ravitoidusegude soetamist raskelt haigetele lastele.

Ettevõtte TMB Element müügi- ja turundusjuht Mai Mitt rääkis, et Lastefondi toetamise mõte tuli päevakorrale sel sügisel seoses klientidele ja koostööpartneritele jõulukinkide planeerimisega. “Pakkusin kolleegidele välja, et reklaamkingituste ostmise asemel toetaksime reaalseid abivajajaid, andes oma panuse haigete laste toetuseks,” selgitas ta. “Idee – jõulukink läbi annetuse – kõnetas meie meeskonda ja otsus tehti ühehäälselt.”

Mitt netis, et Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond oli nende esimene valik, kuna heategevusorganisatsioon oli juba varem silma jäänud hästi organiseeritud tegevusega raskelt haigete laste toetamisel. “Lastefondi esindajate Küllike Saare ja Eveli Ilvesega kohtudes nägime, et fondi juhitakse hingega ja veendusime, et fondi läbi mõeldud tegevussuunad võimaldavad meil jõuda abivajajateni,” tõi ta välja.

Oma annetuse otsustas TMB Element suunata Lastefondi ravitoitu vajavate laste toetusprojektile. “Ravitoitu haigekassa kahjuks ei kompenseeri, aga haiged lapsed vajavad küllaltki kalleid spetsiaalseid toidusegusid, et saada kasvamiseks ja haigusega toimetulekuks vajalikke toitaineid ja vitamiine,” selgitas Mitt. “Loodame, et Lastefondi tänuväärseid tegevusi asuvad toetama teisedki Tartu ettevõtted.”

Lastefondi strateegiajuhi Küllike Saare sõnul on väga tervitatav, et ettevõtted järjest enam Lastefondini jõuavad ning otsustavad oma reklaamkingituste rahad suunata heategevusse. “TMB Element võiks olla eeskujuks paljudele teistelegi, kes võiksid juba saabuvatel jõuludel sarnaselt toimetada,” kutsus Saar üles.

Head Uudised GoodNews