1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Toeta kassikohvikut ja aita kiisud koju
Toeta kassikohvikut ja aita kiisud koju

Toeta kassikohvikut ja aita kiisud koju

KassikohvikEesti esimese Kassikohviku Nurri avamiseks on kogutud juba üle 8000 euro. Ainulaadne kohvik avab uksed septembris Tallinna kesklinnas. Kohvikus elab umbes 10 sõbralikku ja mänguhimulist kiisut Kasside Turvakodust, keda külastajad saavad vaadata, silitada ja pildistada. Kassikohvik aitab kodututel kiisudel leida omale uue kodu ja selle avamist saab www.hooandja.ee lehel toetada kuni reede õhtuni.

Hetkel käivad kohvikus ettevalmistused avamiseks – Tartu maantee alguses paiknevate ruumide remont hakkab valmis saama, vaateaknaid ehivad Nurri logod, välja on valitud kohvikukassid, mööbel ja kiisude pesad. Koostame loomasõpradele sobivat värsket ja tervislikku menüüd, valida saab taimetoitu, gluteeni- ja laktoosivabasid roogasid.

Kassikohvikusse tööle soovijaid on väga palju. Kohviku perenaise Helen Jõudna sõnul ei ole lõplikku valikut veel langetatud, kuid kindlasti hakkavad kohvikus tööle mõned Kasside Turvakodu pikaajalised vabatahtlikud, kellel on kogemusi nii kasside eest hoolitsemisel kui klienditeeninduses. Kassikohviku kiisude hulgast saab võtta oma perre uue lemmiku. Mida rohkem kohviku või turvakodu kiisusid leiab uue kodu, seda enam kohviku olemasolu end õigustab. Kohviku töötajad aitavad valida perele kõige paremini sobiva lemmiku, et loomad ei kaoks ära ega satuks tänavale. Samuti antakse nõu kasside pidamise, toitmise, kiibistamise ja steriliseerimise/kastreerimise teemadel.

Hooandja.ee aitab toredatel mõtetel teoks saada. Kassikohviku toetajad saavad tehtud annetuse eest valida auhinnaks kohviku tasuta külastuse või kohviku ruumide kasutamise oma üritusteks (sünnipäev, juubel, firmapidu, koolitus jm).

Helen Jõudna sõnul on Kassikohvik Nurri sisustuse eelarve 15 000 eurot, mida kogutakse Hooandja lehe kaudu. Hooandja kaudu saab ettevõtmist toetada kuni 8. augustini (k.a). „Täname kõiki neid, kes on juba toetanud ja loodame leida veel toetajaid, et Kassikohvik Nurri septembris edukalt käivitada.“

TOETA HOOANDJAS

Lisainfo Facebookis

Head Uudised GoodNews