1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. TOETAME TOIDUPANKA! “Lumetants” aitab puudustkannatajatel jõulud rõõmsaks muuta
TOETAME TOIDUPANKA! “Lumetants” aitab puudustkannatajatel jõulud rõõmsaks muuta

TOETAME TOIDUPANKA! “Lumetants” aitab puudustkannatajatel jõulud rõõmsaks muuta

liisi-koiksonLauljatar Liisi Koikson koos paljude toredate inimestega on algatanud heategevusliku kampaania toidupanga toetuseks, et aidata vähemalt toidul jõuda peredeni, kes seda kõige enam vajavad.

“Tahame sel aastal anda oma väikese panuse Toidupanga toetuseks. Kutsusin kokku väikese seltskonna suurepäraseid loomeinimesi, kes kõik enda aega ja oskusi sellesse projekti kinkisid ning tulemusena valmis täiesti uus laul “Lumetants”,” räägib Liisi Koikson ühisalgatusest.

Loo muusika autorid on Liisi Koikson ja Christian Harrysson, sõnad tegi Ly Kuningas. Laulavad Liisi Koikson, Liina Saar, Hanna-Liina Võsa, Joel-Rasmus Remmel ja Peedu Kass, klahvpillidel on Joel Remmel, kitarril Christian Harrysson, kontrabassil Peedu Kass ning perkussioonil Ahto Abner ja Liina Saar, salvestas ja miksis Kaarel Tamra, masterdas Minerva Pappi, illustratsiooni autorid on Anne ja Oskar Pikkov.

“Minu koduleheküljel saate soovi korral osta endale selle loo allalaadimisõiguse, kas kolme euro või teie poolt valitud summa eest. Kogu laulu eest saadud tulu läheb Toidupanga toetuseks, et aidata neil oma suurepärast tööd veel paremini teha. Kuna praegu on aasta kõige külmem aeg ja sooviksin, et keegi ei peaks tühja kõhtu kannatama, siis on Toidupank selle ülesande täitmiseks kõige otsem tee. Kättesaadav toit võiks olla iga pere elementaarne õigus, eriti kasvavate laste õigus. See laul sai salvestatud selleks, et toetada Toidupanka. Teisest küljest on see laul väike kingitus kõigile, kes teevad kodulehe kaudu oma annetuse Toidupangale,” teatab lauljatar.

Neid, kes pole suuremat sorti muusikasõbrad, kutsub Liisi üles lihtsalt külastama Toidupanga kodulehte, et leida teisi võimalusi, kuidas neid aidata.

Annetada saab ka helistades numbritel 900 9005 (2 eurot) või 900 9010 (8 eurot). Teeme koos väikese heateo!

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews