1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. TOIDUPAKID I Pirita abivajavad lastega pered saavad toidupaki
TOIDUPAKID I Pirita abivajavad lastega pered saavad toidupaki

TOIDUPAKID I Pirita abivajavad lastega pered saavad toidupaki

Pirita linnaosa valitsus pakub suvel toiduabi majandusraskustes lastega peredele, täna jagati abivajajatele poolsada kotti toidukraami.

“Kui kevadel jagasime lastele koolilõuna toidupakke, siis juulis ja augustis on majandusraskustesse sattunud lastega peredel võimalus saada kord nädalas üks toidupakk lapse kohta. Toiduabi on mõeldud peredele, kelle netosissetulek esimese pereliikme kohta on väiksem kehtivast töötasu alammäärast (584 eurot) ja iga järgmise pereliikme kohta väiksem kui 80% töötasu alammäärast,” selgitas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. Tema sõnul võivad abi saajad olla näiteks paljulapselised pered, üksi lapsi kasvatavad vanemad või vanavanemad ning lastega pere, kus vanemad on jäänud hiljuti töötuks.

Toidupakis on pagaritoode, jook, lihatoode, magustoit, piimatoode, köögi- ja puuviljad ning munad.

Pirita elanikel tuleb abi saamiseks esitada taotlus Pirita Linnaosa Valitsuse sotsiaalhoolekande osakonnale (Kloostri tee 6). Rohkem infot Helene Liivak (tel 645 7622, e-post helene.liivak@tallinnlv.ee) ja Aime Vaggo (tel 645 7620 ja 526 8191, e-post aime.vaggo@tallinnlv.ee). Järgmise nädala toiduabipaki saamiseks tuleb taotlus esitada jooksva nädala neljapäeva õhtuks. (Kui abipaki soovija on juba taotluse esitanud, ei pea ta seda igal nädalal uuesti esitama, vaid saab paki kogu perioodi vältel.)

Toiduabi jagamine toimub Pirita LOV ruumides igal kolmapäeval kella 12–14. Abi jagatakse taotluse alusel kuni 31. augustini.

Head Uudised GoodNews